صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۲۳ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۶

وظیفه مرزبانان فرهنگی از نظر رئیسی

تولیت آستان قدس رضوی گفت: مرزبانان و دیدبانان فرهنگی کشور باید شبیخون و جنگ نرم دشمنان را رصد کنند
کد خبر : 199557

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از تسنیم، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در مراسم رونمایی از محصولات فرهنگی آستان قدس رضوی اظهار داشت: آنچه از سیره علی بن موسی الرضا علیه اسلام برای جامعه بشری به عنوان الگو داریم این است که انسان معاصر نسبت به قول و فعل اهل بیت معرفت پیدا کند.


تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: در ذات همه انسان‌ها الگوگیری و الگو شدن وجود دارد و قرآن کریم نیز هم الگو معرفی می‌کند و هم تاکید بر الگو شدن در جامعه بشری دارد.


رئیسی با اشاره به اینکه الگو گرفتن از فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت بر صاحبان علم و دانش واجب است، افزود: همه رسانه‌هایی که دایره نفوذ و تربیون دارند مسئولیت دارند که جامعه بشری را با کلام اهل بیت آشنا کنند.


وی تاکید کرد: هر قلمی مورد سوگند قران کریم نیست زیرا قلم بسیار است از جمله قلم‌های الکترونیک، قلمی محترم است که توحیدی و انسان ساز باشد.


تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: تمام پیشوایان دین ما یک سبک زندگی را پیش روی ما گذاشته‌اند که قابل دسترسی است و می‌توان ساده زیستی، شور انگیزی در مسیر زندگی، اندیشه و تفکر در همه عرصه‌های ارتباط با خود، ارتباط با خدا ، ارتباط با دیگران را از آنها آموخت.


وی افزود: امروز آنچه مورد هجوم است فرهنگ برگرفته از امامان و پیشوایان دین است و به نام جنگ نرم، شبیخون فرهنگی اعتقادات را مورد هدف قرار داده‌اند. دیدبانان و مرزبانان فرهنگی موظف هستند رصد کنند و منافذ ورود دشمن به عرصه‌های فرهنگی را خوب بشناسند تا جامعه را نسبت به آنها آشنا و هشدارهای لازم را بدهند.


رئیسی گفت: روشنفکری در جامعه ما بد تعریف شده است، روشنفکر جامعه ما نگاهش بعضا به فرهنگ غربی و خارج از مرزها است در حالی که در کشورهای اسلامی نگاه جریان روشنفکری این طور نیست و نگاه روشنفکری، نگاه به درون و ارزش‌های دینی، اسلامی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر