صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۴
ایرانبخش در گفت‌‌وگو با آنا تشریح کرد:

حق فنی کارکنان و کارشناسان آزمایشگاهی به چه کسانی تعلق می‌گیرد/ عوامل تاثیرگذار در پرداخت حق فنی

مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از اصلاح آیین نامه پرداخت حق فنی کارکنان و کارشناسان آزمایشگاهی و کارگاهی پس از سیزده سال خبر داد.
کد خبر : 19955

دکتر علیرضا ایرانبخش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به وسعت امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سال های اخیر و برنامه راهبردی دانشگاه برای استقرار آزمایشگاه های استاندارد با تجهیزات پیشرفته به منظور استفاده بهینه از خدمات آزمایشگاهی مناسب، درآمدزایی و اهمیت حفظ و حمایت از نیروهای فنی و کارشناسی توانمند و کارآمد در آزمایشگاه ها و کارگاه ها، آیین نامه پرداخت حق فنی به کارکنان و کارشناسان آزمایشگاه ها پس از 13 سال اصلاح شد.


وی در خصوص مفهوم حق فنی توضیح داد: حق فنی فوق العاده مبلغی است که دانشگاه آزاد اسلامی به کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی دارای سمت سازمانی مرتبط با آزمایشگاه ها و کارگاه ها برحسب محل کار، رسته شغلی، سابقه کار، رشته تحصیلی در این زمینه با رعایت ضوابط به صورت مستمر و ماهانه پرداخت می کند.








بر اساس اهداف برنامه های راهبردی حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بخشی از بودجه پژوهشی واحدهای دانشگاهی برای خرید دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی و نگهداری آنها از محل درآمد همین آزمایشگاه ها و کارگاه ها بر اساس تعرفه مربوط تامین خواهد شد

مدیرکل دفتر توسعه شبکه های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد، افراد مشمول دریافت حق فنی را کارشناسان، کاردان ها و تکنسین های شاغل در آزمایشگاه ها و کارگاه ها، اعضای هیات علمی که مسئولیت آزمایشگاه/کارگاه و یا دستگاه های پیشرفته و فعال را دارا هستند، رئیسان ادارات آزمایشگاه-کارگاه، مجتمع های آزمایشگاهی-کارگاهی و مسئولان آزمایشگاه ها و کارگاه ها طبق ساختار تشکیلاتی مصوب واحدها و کارکنان غیر عضو هیات علمی که کار ستادی انجام می دهند و همچنین کارشناسان واحدهای دامی و دامپزشکی، مزارع آموزشی و تحقیقاتی دانست.


ایرانبخش عوامل تاثیرگذار در پرداخت حق فنی را به ترتیب میزان تحصیلات، شرکت در دوره های آموزشی تخصصی مهارت افزایی، سابقه کار در آزمایشگاه، نوع آزمایشگاه از نظر خطرپذیری، مسئولیت پذیری، اثربخشی و کارآیی، نوع آزمایشگاه یا کارگاه از نظر آموزشی و تحقیقاتی بودن و ... بیان کرد.


وی اضافه کرد: تهیه و تدوین این بخشنامه می تواند زمینه های لازم را برای دستیابی به بخشی از اهداف راهبردی دانشگاه برای حرکت به سمت آزمایشگاه های پیشرفته با دارا بودن دستگاه های فوق تخصصی و نیروی انسانی ماهر و مجرب در حوزه آزمایشگاه ها و کارگاه ها فراهم کند.


این مسئول با اعلام این خبر که کمیته ساماندهی نظام تعرفه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرده است، گفت: بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سیاست های کلان دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری مبنی بر ایجاد منابع درآمدی جدید و تغییر رویکرد دانشگاه از دانشگاه آموزش محور به دانشگاه پژوهش محور و کارآفرین، این معاونت اقدام به توسعه شبکه های آزمایشگاهی و کارگاهی با رویکرد تجاری سازی و پاسخگویی به نیازهای جامعه، دولت و صنعت از طریق تدوین نظام تعرفه خدمات آزمایشگاهی کرده است.


ایرانبخش ادامه داد: به همین منظور کمیته ساماندهی نظام تعرفه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان و صاحب نظران در بخش های مختلف و صنعتی با صدور احکام مربوط آغاز به کار کرد. بر اساس اهداف برنامه های راهبردی حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بخشی از بودجه پژوهشی واحدهای دانشگاهی برای خرید دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی و نگهداری آنها از محل درآمد همین آزمایشگاه ها و کارگاه ها بر اساس تعرفه مربوط تامین خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر