صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۴ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳
دکتر میرزاده:

40درصد بار آموزشی کشور بر دوش دانشگاه آزاد اسلامی است / پیشرفت دانشگاه آزاد توقف ناپذیر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست مشترک روسای واحدها و مراکز استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه‌وبویراحمد از دو طرح سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد (ساها) و شهرک های فناوری آزاد (شفا) به عنوان طرح‌های آینده دانشگاه آزاد اسلامی نام برد.
کد خبر : 1995

به گزارش خبرگزاری آنا، در این نشست که با حضور دکتر حمید میرزاده، جمعی از معاونان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و روسای واحدهای سه استان فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویراحمد برگزار شد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک دهه مبارک فجر و درود به روح امام(ره) و شهدای انقلاب اسلامی، برای مقام معظم رهبری آرزوی سلامتی و طول عمر کرد.


وی با بیان اینکه سه استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر دارای یک فضای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مشابه هستند، گفت: به همین دلیل نشست روسای واحدهای این سه استان به صورت مشترک برگزار شد.


میرزاده با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: این دانشگاه با ابتکار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و تأیید امام راحل و مقام معظم رهبری تأسیس شده و اکنون آثار مثبت اقتصادی و اجتماعی آن در سراسر کشور قابل مشاهده است.


وی با تأکید بر اینکه تأثیر دانشگاه آزاد اسلامی در این سه استان کاملاً مشهود است، گفت: در حال حاضر 156 هزار و 393 دانشجوی در حال تحصیل و حدود 7 هزار استاد در این سه استان با دانشگاه آزاد اسلامی مرتبط هستند.


میرزاده خاطرنشان کرد: اکنون کمتر خانواده‌ای در ایران وجود دارد که به نحوی با دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط نباشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه نزدیک به 40 درصد بار آموزشی کشور بر دوش این دانشگاه است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است، در حوزه آموزش عالی بار سنگینی را از دوش دولت بردارد.


او در ادامه با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی در تاریخ بشریت است که موجب بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان شده است.


میرزاده با بیان اینکه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به توسعه علمی رسیده، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در این توسعه علمی مشارکت داشته است.


او تأکید کرد: اگر ملتی عزت و استقلال داشته باشد و جوهره دینی به این عزت و استقلال اضافه شود، باعث پیشرفت آن کشور خواهد شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین تاکید کرد پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی توقف‌ناپذیر است.



دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار تحصیلات تکمیلی در کشور است


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: این دانشگاه طی 32 سال اخیر به جایگاهی رسیده است که نقش تعیین‌کنندهای در توسعه علم و تحصیلات تکمیلی دارد.


وی با تأکید بر اینکه دانشگاه باید بتواند نیازهای منطقه را رفع کند، تصریح کرد: اگر ما بتوانیم در دانشگاه از علم، تولید ثروت کنیم، می توانیم به اهداف خود نزدیک تر شویم. دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر پرچمدار تحصیلات تکمیلی در کشور است.


میرزاده با اشاره به توسعه رشته‌های جدید در دانشگاه گفت: ما باید از این پس به سمت رشته‌های چندنظمی اعم از مهندسی بافت، بایو، پزشکی جدید و... حرکت کنیم.


او تأکید کرد: دانشگاه باید به دنبال رشته هایی برود که در بازار فناوری دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه ما باید در دانشگاه کیفیت را توسعه دهیم، گفت: دانشگاه درواقع یعنی توسعه کیفیت.


او در ادامه خاطرنشان کرد: پیام اصلی ما برای همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، تکمیل و جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی است.


میرزاده با بیان اینکه اعتبار لازم برای جذب 5هزار PHD برای سال آینده در دانشگاه فراهم شده، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به اندازه تمام دولت برای مشارکت در توسعه تحصیلات تکمیلی اعتبار قائل شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دو طرح جدید در سال آینده در دست اجرا قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک به 7 هزار کارگاه و آزمایشگاه دارد که تصمیم گرفته‌ایم این تعداد را در قالب یک شبکه به نام سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) درآوریم.


وی افزود: ایجاد این شبکه هم به درآمدزایی دانشگاه کمک می کند و هم تبدیل به یک شبکه بزرگ ملی می شود که می تواند به صنعت و سایر دانشگاه‌ها کمک کند.


میرزاده با اشاره به طرح بعدی قابل اجرا در دانشگاه گفت: شهرک‌های فناوری آزاد (شفا) طرح بعدی است که شبیه به پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم است البته با ویژگی‌هایی متفاوت.


اودر پایان تأکید کرد دانشجو و استاد دو عامل اصلی و محوری هر دانشگاه هستند و باید شأن و شخصیت آنها در دانشگاه کاملاً حفظ شود.


در ادامه جلسه، دکتر مجتبی علوی فاضل (معاون سنجش و پذیرش)، دکتر کاردار (معاون دانشجویی)، دکتر غریبی (معاون آموزشی) و دکتر طه هاشمی (معاون فرهنگی و اجتماعی) به ارائه اهم سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های تخصصی خود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر