نظام ارجاع شریان حیاتی نظام سلامت است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر محمد جواد کبیر در مراسم بهرهبرداری از اولین سامانه نظام ارجاع الکترونیک سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه نظام سلامت در دولت یازدهم موهبت بزرگی را برای کشورمان فراهم کرد، گفت: بحث نظام ارجاع به عنوان شریان حیاتی نظام سلامت است.
وی تاکید کرد: ما در سازمان بیمه سلامت به عنوان وکلای مردم مدافع حقوق سلامت جامعه هستیم. وقتی پزشک مسئولیت سلامتی صفر تا صد یک بیمه شده را به عهده میگیرد، میتوانیم از طریق نظام ارجاع، خطای پزشکی را به حداقل برسانیم، حمایت طلبی از جامعه داشته باشیم و می توانیم فضای مدیریت منابع را به سمت اثر بخشی و کارآیی ببریم.
کبیر با اشاره به اینکه کارشناسانی که به ایران آمدهاند بهخصوص خانم مارگارت چان، مدیر کل سابق سازمان جهانی بهداشت توصیهاش توجه ویژه به خدمات غیر بیمارستانی بوده است، تصریح کرد: توسعه شبکه بهداشتی درمانی یک گام بسیار تاریخی در چهار سال اخیر است که نشان داد میتوان با توجه به منابع محدود، شرایطی را فراهم کرد که کشورمان بتواند از پایداری نظام ارائه خدمت بهره مند شود.
وی خاطرنشان کرد: ما در سازمان بیمه سلامت از ابتدای سال 96 به وزارت بهداشت ملحق شدیم و ثابت و استوار و تمام قد در دفاع از نظام ارجاع ایستادهایم و خدا را شاکریم که در استان گلستان و در شهرستانهای بندر ترکمن، آق قلا و علی آباد برنامه نظام ارجاع را در حال اجرا داریم.
کبیر در ادامه از همه سازمانهای بیمه گر خواست برای اجرای این برنامه مشارکت کنند و از نمایندگان استان نیز درخواست کرد که اجرای نظام ارجاع را به عنوان یک تکلیف قانونی در برنامه ششم توسعه مطالبه کنند.
به گفته وی اگر نتوانیم یک وحدت رویه در ارائه خدمت داشته باشیم، طبیعتا نظام ارجاع نمیتواند رسالت اصلی را به انجام برساند.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در پایان تصریح کرد: هم سویی سازمانهای بیمه گر، حمایت آنها از حقوق بیمه شدگان، اولویت قرار دادن نظام پرداخت بر اساس نظام ارجاع میتواند گام موثری برای بهینه استفاده کردن منابع در کشور باشد و در طی این مدت همه حوزهها بخصوص کارشناسان بخش بهداشت و درمان تلاشهای بسیار زیادی داشتند.
انتهای پیام/