صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری بردسیر مطرح کرد:

رشته «پژوهش علوم اجتماعی» دانشگاه آزاد اسلامی، گامی موثر در حل مشکلات بردسیر

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بردسیر گفت: رشته «پژوهش علوم اجتماعی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در مقطع کارشناسی ارشد، گامی موثر در شناسایی و حل مشکلات اجتماعی بردسیر است.
کد خبر : 198768

حمزه وفایی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تاکید بر اینکه موسسات آموزش عالی در توسعه پایدار و در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، مذهبی و گردشگری نقش اساسی دارند افزود: بردسیر دارای چهار مرکز آموزش عالی، شامل دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، علمی کاربردی، دانشکده کشاورزی و در مجموع 2434 دانشجو است که می‌توانند در توسعه همه جانبه به ویژه در شاخص‌های مذکور نقش مهمی ایفا کنند.


معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بردسیر، وجود پتانسیل‌های بالقوه شهرستان در زمینه‌های صنعت و معدن، کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را زمینه ساز توسعه علمی و همه جانبه شهرستان دانست و گفت: رشد صنایع فولاد طی سال‌های اخیر در شهرستان، نقشه راه جدیدی را برای همکاری بیشتر صنعت و دانشگاه به‌خصوص در زمینه تربیت و تامین نیروی متخصص ترسیم کرده است.


وفایی به سخنان مقام معظم رهبری در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: رشد صنعت و دانشگاه در گرو یکدیگر است.


وی دریافت مجوز «مرکز رشد واحدهای فناور» از سوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را گام مثبتی دیگر در زمینه توسعه شهرستان برشمرد و گفت: تاسیس شرکت‌های دانش بنیان، تجاری‌سازی دستآوردها و اختراعات دانشجویان و اساتید، تاسیس مرکز رشد و دایر شدن رشته‌های فنی و مهندسی به ویژه متالوژی، مکانیک و ... در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر نویدبخش آینده‌ای روشن در زمینه ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت شهرستان بردسیر است.


معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بردسیر با تاکید بر اینکه این شهرستان با برخورداری از اقلیم‌ها و پتانسیل‌های مختلف به عنوان قطب کشاورزی استان مطرح است افزود: وجود محصولات مختلف باغی و زراعی، گیاهان دارویی و ارگانیک از جمله گل‌محمدی، دال براین مهم است که از طریق دانشگاه این بخش می‌تواند شکوفا و زمینه توسعه پایدار را فراهم کند.


وی به نقش موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌ها در توسعه پایدار شهرستان اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار به توسعه‌ای گفته می‌شود که نیاز فعلی را بدون خدشه وارد کردن به توانایی‌های نسل‌های آتی در تأمین نیازهایشان، تأمین کند و به فرصت‌هایی که برای روشن کردن دوره جدیدی از تحول در جهت تغییر اساسی دلالت داشته باشد اجازه رشد دهد.


وفایی به نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان در کاهش معضلات اجتماعی، فرهنگ‌سازی و آگاهی عمومی جامعه تاکید کرد و گفت: از آنجا که افزایش ناهنجاری‌های اجتماعی، طلاق، قتل، خودکشی در بیشتر جوامع ناشی از گذار از سنت به مدرنیته اتفاق می‌افتد و شهرستان ما نیز از این امر مستثنی نیست، لذا دانشجویان با ارتباط نزدیک و گسترده ای که با مردم دارند باید مسائل و مشکلات روز را ریشه‌یابی و با ارائه راهکارها به حل و فصل آنها کمک کنند.


وی، دایر شدن رشته کارشناسی ارشد «پژوهش علوم اجتماعی» در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به عنوان تنها مرکز دارای این رشته در جنوب شرق کشور را گام موثری در شناسایی و حل مشکلات اجتماعی شهرستان دانست.


این مسئول افزود: مسائل فرهنگی و دینی نیز باید همواره و بیش از گذشته در سرلوحه کارها و برنامه‌های مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های شهرستان قرار گیرد و با تعامل و همکاری سازنده‌ این مراکز با دفاتر ائمه جمعه و شخصیت‌های فرهنگی و مذهبی شهرستان نسبت به تدوین برنامه های فرهنگی، مذهبی مدون و کاربردی در جهت ترویج مسائل دینی و فرهنگی با شدت و حساسیت بیشتر دنبال شود.


معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری بردسیر، اجرای طرح های ماندگار فرهنگی، همایش‌های علمی و فرهنگی، بزرگداشت و معرفی مفاخر، مسابقات سراسری قرآن و عترت، تشکیل کانون‌های فرهنگی نماز، قرآن و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: امید است با تعامل و وحدت مسئولان و مراکز آموزش عالی و دانشگاهی، توسعه و پیشرفت شهرستان شتاب بیشتری گیرد.


وفایی خاطرنشان کرد: حوزه سیاسی، اجتماعی فرمانداری نیز آمادگی خود را برای بهره‌گیری از نظرات، پیشنهادات و به‌کارگیری نتایج علمی پژوهشی دانشجویان و اساتید در برنامه ریزی های مدون و توسعه همه جانبه و پایدار شهرستان بردسیر اعلام می دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر