صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
دبیر علمی سومین سمینار تومورهای سر و گردن:

شایع‌ترین تومور سر و گردن را بشناسید

دبیر علمی سومین سمینار تومورهای سر و گردن با بیان اینکه اختلال تکلم و گرفتگی صدا از جمله علائم ابتلا به سرطان حنجره است، گفت: در صورت پیشرفت این بیماری فرد دچار تنگی نفس و مشکل بلع در غذا می‌شود.
کد خبر : 198757

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی سمینار تومورهای سر و گردن، نوید احمدی روزبهانی در نشست خبری که در ارتباط با سومین سمینار تومورهای سر و گردن برگزار شد، اظهار کرد: تومور حنجره ازجمله شایع‌ترین تومورهای ناحیه سر و گردن بوده که در دنیا از هر صدهزار نفر یکی مبتلا به این بیماری می‌شود.
وی با اشاره به اینکه اصولا این نوع تومور بدخیم بوده، گفت: این نوع سرطان آمار شیوع آن در کشور ما همچون سایر دنیا بوده و عمده‌ترین عامل بروز آن قرار گرفتن در معرض دود دخانیات است.
دبیر علمی سومین سمینار تومورهای سر و گردن ادامه داد: این نوع سرطان در آقایان به دلیل استعمال بیشتر دخانیات شایع‌تر است، البته طی سال‌های اخیر به دلیل افزایش مصرف دخانیات در بین زنان آمار این نوع سرطان نیز در بین آنها بیشتر شده است.
روزبهانی ادامه داد:‌ اختلال در تکلم، گرفتگی صدا ازجمله علائم سرطان حنجره بوده که در صورت پیشرفت این بیماری مشکل در بلع غذا و تنگی نفس نیز بروز می‌یابد.
این متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به اینکه تشخیص زودهنگام سرطان سبب درمان راحت‌تر و با کیفیت‌تر خواهد شد، گفت: عوامل ژنتیک نیز می‌توانند در بروز این نوع سرطان دخیل باشد. البته در معرض قرار گرفتن افراد در برابر دود ناشی از دخانیات می‌تواند آنها را مستعد این بیماری کند.
وی اضافه کرد: سوخت ناکامل هیدروکربن‌ها و به مدت طولانی قرار گرفتن در معرض هوای آلوده نیز ممکن است در دراز مدت سبب این بیماری شود. البته مطالعات جامعی در این زمینه صورت نگرفته و آمار دقیقی از آن منتشر نشده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: تومور دخانیات
ارسال نظر