رهنما: شاخههای دانشجویی انجمن حسابداری مدیریت ایران راه اندازی میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر فریدون رهنمای رودپشتی در سومین کنفرانس ملی حسابداری مدیریت ایران که در واحد علوم تحقیقات برگزار شد، با بیان اینکه یکی از سیاستهای این انجمن استفاده بهینه از ظرفیتهای دانشجویی است گفت: در این راستا و با توجه به ظرفیتهای علمی واحد علوم و تحقیقات برآن شدیم تا در مرحله اول اقدام به راه اندازی شاخه دانشجوی انجمن حسابداری مدیریت ایران در این واحد دانشگاهی کنیم.
رئیس انجمن حسابداری مدیریت ایران با ابراز خرسندی از مصادف شدن برگزاری این دوره از کنفرانس با سالروز آزاد سازی خرمشهر اظهار کرد: در سومین کنفرانس حسابداری مدیریت ایران، میزبان اساتید برجسته کشور هستیم. اساتید و پژوهشگرانی که سرمایههای گران سنگی هستند.
عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه انجمن حسابداری مدیریت ایران، انجمنی جوان و نوپاست که توانسته درجه علمی B را کسب کند، تصریح کرد: اکنون بالغ بر ۳۰۰ انجمن دارای مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند که متأسفانه تنها ۵۰ انجمن فعال بوده و انجمن حسابداری ایران جزء خوشنامترین آنها است.
رهنما با بیان اینکه انجمن حسابداری مدیریت ایران، انجمنی جوان و نوپاست که توانسته درجه علمی B را کسب کند، تصریح کرد: اکنون بالغ بر ۳۰۰ انجمن دارای مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند که متأسفانه تنها ۵۰ انجمن فعال بوده و انجمن حسابداری ایران جزء خوشنامترین آنها است |
رئیس انجمن حسابداری مدیریت ایران با بیان اینکه این انجمن دارای ۱۹۰۰ عضو است، ادامه داد: از زمان شکل گیری این انجمن، دهها عنوان کتاب از سوی اعضاء آن تألیف و ترجمه شده است، همچنین معتبرترین و منسجمترین نشریه دانش حسابداری مدیریت از سوی این انجمن چاپ میشود.
وی ادامه داد: ارتباط دانشگاه و صنعت یکی از مهمترین اهداف این انجمن است، زیرا اگر نتوان ارتباطی پویا با مراکز بیرون از دانشگاه برقرار کرد، قطعا فعالیت مناسبی صورت نخواهد گرفت.
رهنمای رودپشتی با توجه به تأکید رئیس جمهوری بر استفاده از تمامی ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی در بخش صنعت، افزود: ایجاد و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان خود گام موثری در صنعت کشور است.
وی یکی از سیاستهای اصلی مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شرکتهای دانش بنیان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دانست.
رئیس انجمن و کنفرانس حسابداری مدیریت ایران با بیان اینکه ۱۵۰ چکیده مقاله به این دوره از کنفرانس ارسال شده است افزود: ازبین این تعداد مقالات ۵۰ عنوان انتخاب و پس از داوری ۲۰ عنوان مقاله برای ارائه در این دوره برگزیده شده است.
دبیر علمی این همایش نیز با بیان اینکه اساتید، کارشناسان و محققانی از سراسر کشور در این نشست حضور دارند، گفت: این امر بیانگر فراگیر بودن انجمن حسابداری مدیریت ایران است و تعاملات گسترده آن با جامعه دانشگاهی و حرفهای به منظور ارتقاء و اعتلای دانش حسابداری مدیریت برای حصول به الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی است.
دکتر علی رحمانی برگزاری همایش سالانه را از وظایف ذاتی انجمن دانست وافزود: هدف از این همایشها ارائه آخرین دستاوردهای علمی و حرفهای و تبادل نظر بین اساتید و دانشجویان و حرفهایهای این حوزه است.
رحمانی خاطرنشان کرد: امسال موضوع حرفه گرایی و گزارشگری محور اصلی کنفرانس است، حرفه گرایی به مفهوم برخورداری از دیدگاهی کامل و نگرشی کل گرا به حوزه کاری با دانش و تسلط همه جانبه بر موضوع است و ناشی از فعالیت کاری، تجربه فراوان و کسب دانش و آگاهی لازم وکافی در زمینه مربوطه برای تأمین منافع ذینفعان و جامعه است.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم حسابداری مدیریت به عنوان یک دانش نافع و نیز به عنوان یک حرفه پیشرو در این مملکت در نظر گرفته شود باید با مجموعهای از دانش، مطالعات دانشگاهی، پژوهش اصول اخلاقی همراه باشد در غیر این صورت به عنوان یک ارائه کننده نامشخص برای سازمانها باقی خواهد ماند.
رحمانی گزارشگری را معطوف به خدمات و محصولات حسابداری مدیریت دانست و تصریح کرد: امیدوارم انجمن بتواند زمینه حرفه گرایی حسابداری مدیریت در ایران و ارتقاء خدمات و محصولات آن را فراهم کند.
انتهای پیام/