صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۴ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۶
سرپرست تیم ربات امدادگر MRL واحد قزوین در مسابقات 2017 ژاپن:

 رقابت‌های جهانی نسبت به سال گذشته بسیار سخت‌تر شده است

سرپرست تیم ربات امدادگر MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین به تشریح وضعیت این تیم در آستانه آغاز مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن پرداخت.
کد خبر : 198367

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ستاد اطلاع رسانی مسابقات جهانی ربوکاپ 2017 ژاپن، مهندس مهدی دادور با اشاره به آمادگی خوب تیم ربات امدادگر MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: «با توجه به اینکه برای حمل و نقل و عزیمت به محل برگزاری مسابقات در شهر ناگویا، ربات خود را به صورت کامل باز کرده بودیم، دوباره ربات را مونتاژ و راه‌اندازی کردیم و تست‌های اولیه را گرفتیم که خدا را شکر بسیار خوب بود و در حال حاضر ربات آماده شروع مسابقات است».


وی همچنین از رقابت‌های فشرده لیگ ربات امدادگر خبر داد و افزود: «در روزهای برگزاری مسابقات در طول روز شش مسابقه برگزار می‌شود، سه راند صبح‌ها و سه راند هم بعدازظهرها؛ همچنین سه راند هم به عنوان تست روباز خواهیم داشت و در مجموع 18 راند مقدماتی، سه راند روباز و چهار راند مسابقاتی که در مجموع باید 25 راند برگزار کنیم».


سرپرست تیم ربات امدادگر MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: «با توجه به اینکه این لیگ هر سال رو به توسعه است و تغییرات عمده‌ای در آن انجام می‌شود، امسال هم از این قاعده مستثنی نبوده و تغییرات زیادی در راستای توسعه و پیشرفت لیگ اتفاق افتاده که مسابقات را چالشی‌تر کرده و هیچ تیمی نمی‌تواند با قابلیت‌های فنی سال گذشته در مسابقات شرکت کند و همان نتایج را بگیرد، زیرا به شدت قوانین رو به جلو تغییر کرده‌اند».


دادور ادامه داد: «تیم‌های دیگر هم بالطبع به همین شکل با توجه به قوانین پیشرفت کردند و تغییرات عمده‌ای دارند و هیچ تیمی را نمی‌توانیم ببینیم که با توانمندی‌های سال پیش خود آمده باشد و همه تیم‌ها توانمندی‌های جدیدی به ربات خود اضافه کرده‌اند».


وی در خصوص رقبای تیم ربات امدادگر MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات نیز گفت: «ما دو رقیب اصلی از کشور تایلند، دو رقیب از آلمان و دو رقیب هم از مکزیک داریم که تقریبا رقبای سنتی ما هستند که سال‌ها است با آنها رقابت داریم. اما یک رقیب جدی دیگر هم داریم که تیمی از دانشگاه MIT آمریکا است، این تیم با وجود اینکه سال اول حضور خود در مسابقات را تجربه می‌کند، اما سال‌ها در زمینه ربات‌های جست‌وجو و امداد شهری، کار آکادمیک و تحقیقاتی کرده است و رباتی که ما می‌بینیم و بازویی که روی آن نصب است، یکی از بهترین بازوهای مسابقات است و این تیم از تمام استانداردهای مسابقات برخوردار است و پیش بینی می‌شود که رقابت سختی هم با این تیم داشته باشیم».


سرپرست تیم ربات امدادگر MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: «در مجموع 21 تیم در این لیگ شرکت کرده‌اند که ما هفت رقیب جدی خواهیم داشت و رقابت‌ها نیز نسبت به سال گذشته بسیار سخت‌تر شده است».


دادور تصریح کرد: «نکته‌ای که در لیگ امدادگر وجود دارد این است که اگر تیمی موفقیتی کسب می‌کند، تکرار آن برای سال آینده بسیار دشوارتر است، زیرا هم قوانین پویا و متغییر است و هم این که تیم‌های دیگر به شدت روی آن تیم آنالیز انجام می‌دهند؛ اتفاقی که امسال برای تیم ما هم افتاده و بسیار سعی دارند که این جایزه را از آن خود کنند».


انتهای پیام/

ارسال نظر