صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۱ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۶
در کمیسیون دائمی هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تاکید شد

دولت، دانشگاه‌ها، پژوهشگران، صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران به «شهر دانایی» کمک کنند

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از مسئولان دولتی، دانشگاه‌ها، پژوهشگران، صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران خواست با ورود به شهر دانایی، کمک کنند تا تحول بنیادین در حرکت به سمت توسعه پایدار کشور تسریع شود.
کد خبر : 198285

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر کریم زارع در هشتمین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد فیروزکوه با ارائه گزارش درباره افتتاح شهر دانایی، فن آوری و رسانه در هفته گذشته، گفت: با افتتاح این طرح، ظرفیت بسیار خوبی برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانش بنیان و تجاری سازی ایده‌های علمی و دانش محور ایجاد شده است.


با توجه به اهمیت مقوله فرهنگی در دانشگاه‌ها مصوب شد مطابق اساسنامه معاونت فرهنگی در باشگاه ایجاد و احیا شد

دبیر کمیسیون دائمی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تاکید کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است از مرحله آموزش و پژوهش به مرحله کارآفرینی و تجاری سازی ایده‌ها وارد شود و با ایجاد شهر دانایی در آینده‌ای نزدیک شاهد یک تحول بنیادین در حرکت به سمت توسعه پایدار کشور خواهیم بود.


زارع از همه مسئولان دولتی، دانشگاه‌ها، پژوهشگران و صاحبان ایده و سرمایه گذاران خصوصی خواست با ورود به مقوله شهر دانایی، کمک کنند تا این تحول تسریع شود.


وی ادامه دارد: همه مراکز رشد، پارک‌های فن آوری و حتی خود باشگاه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان در سراسر کشور خود عضو و جزئی از شهر دانایی هستند و می‌توانند به عنوان اجزای این شهر با یکدیگر همکاری و مشارکت داشته باشند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: باشگاه همان جنبش نرم افزاری و حرکت جهادی بوده که در راستای بیانات مقام معظم رهبری، تسهیل کننده امر پژوهش و تبدیل ایده به پدیده است.


دکتر علی اصغر رستمی رئیس واحد فیروزکوه هم عنوان کرد: شهر دانایی که در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار و در بیش از ده هزار متر فضای آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی ور فاهی ساخته شده امروز آماده ارائه خدمات به محققان و پژوهشگران سراسر کشور است که البته این امکانات تا ۱۰۰ درصد قابلیت اضافه و افزایش خواهد داشت.


وی از مسئولان عالی رتبه کشوری و دانشگاهی خواست که با توجه بیشتری به جذب منابع برای توسعه شهر دانایی برنامه ریزی کنند.



به گزارش آنا، دکتر غلامعلی منتظر معاون بنیاد ملی نخبگان نیز در جلسه این کمیسیون گفت: امروز با توجه به حذف کنکور در بسیاری از رشته‌ها، وظیفه دانشگاه این است که علاوه بر توجه به آموزش به پژوهش و رفع مشکلات جامعه و صنعت اهتمام داشته باشند.


این چهره فرهیخته علمی کشور تاکید کرد: مقام معظم رهبری، کارهای انجام شده در دانشگاه‌ها را راضی کننده ندانسته‌اند و تاکید کردند که دانشگاه‌ها باید با نگاه به آینده، مشکلات کشور را شناسایی و راه حل ارائه دهند. ایشان بحث‌های آینده پژوهشی را مهم دانستند و تاکید کردند که باید از الان به افق ۱۴۲۴ بیندیشم.


منتظر: امروز با توجه به حذف کنکور در بسیاری از رشته‌ها، وظیفه دانشگاه این است که علاوه بر توجه به آموزش به پژوهش و رفع مشکلات جامعه و صنعت اهتمام داشته باشند

دکتر طاهره میرساردو رئیس واحد ملارد هم تاکید کرد که رسالت دانشگاه آزاد اسلامی نباید فقط آموزش باشد بلکه با توجه به تعداد پژوهشگران باید هدف پژوهش و تولید علم شود و این در قالب شهر دانایی محقق خواهد شد.


دکتر محمدحسن اصغرنیا مشاور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و موسس واحد سنندج در کردستان نیز گفت: بیش از آموزش و پژوهش مقوله کارآفرینی در دستور کار باشد. شهر دانایی باید کارآفرین باشد.


در پایان هشتمین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان موارد زیر به تصویب اعضا رسید:


۱- برنامه راهبری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان (همراه با قرائت در جلسه) مصوب شد.
۲- با توجه به اهمیت مقوله فرهنگی در دانشگاه‌ها مصوب شد مطابق اساسنامه معاونت فرهنگی در باشگاه ایجاد و احیا شد.
۳- با توجه به اهمیت جامع بودن شهر دانایی به پیشنهاد دکتر سهراب‌پور و دکتر ترکان از اعضای هیات امنا مصوب شد علاوه بر دانایی، فناوری و رسانه نیز به نام شهر دانایی اضافه شده و به نام شهر دانایی، فن آوری و رسانه (IKTMC) نام گذاری و نهایی شود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اعضای کمیسیون دائمی هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در هشتمین جلسه کمیسیون؛ دکتر حسن غفوری فرد رئیس هیات نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر غلامعلی منتظر معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان، دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دکتر منصور بیات مدیرکل برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان واحد تهران شمال، دکتر سالارمحمدی معاون بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه، دکتر سید کاظم هاشمی جانشین معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شکوری رئیس باشگاه تهران شمال، دکتر زیگلری معاون پشتیبانی باشگاه، دکتر علی اصغر رستمی رئیس واحد فیروزکوه و دکتر محمود صفری رئیس واحد دماوند، دکتر اصغرنیا مشاور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طاهره میرساردو رئس واحد ملارد بودند.


انتهای پیام/

ارسال نظر