صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۹ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۶

نتایج فراخوان میز همکاری‌های ایران و برزیل منتشر شد

نتایج سومین فراخوان میز همکاری‌های ایران و برزیل که اواخر سال گذشته برای گسترش همکاری‌های حوزه علوم شناختی بین پژوهشگران دو کشور منتشر شده بود، اعلام شد.
کد خبر : 198029

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ نتایج سومین فراخوان میز همکاری‌های ایران و برزیل منتشر شد، اواخر پاییز سال گذشته بنیاد تحقیقاتی سائوپائولو (FAPESP) برزیل و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی (CSTC) اقدام به انتشار عمومی یک فراخوان برای ارسال طرح‌های پیشنهادی مشترک تحقیقاتی در زمینه‌های بین رشته‌ای مغز و علوم شناختی بین پژوهشگران ایرانی و برزیلی (ایالت سائوپائولو) کردند.


هدف از این فراخوان، ایجاد یک همکاری مشترک بین تیم‌های ایرانی و برزیلی در زمینه‌های مورد علاقه FAPESP وCSTC در مرزهای دانش و فناوری و همچنین تبادل، توسعه خدمات و ابزارهای شناختی بین دو کشور بود. در این فراخوان، پذیرش طرح‌ها از تاریخ 5 آذر 1395 شروع شده و در تاریخ 3 اسفند 1395 خاتمه یافت. در این مدت، 5 پیشنهاد طرح به ستاد ارسال شد که در نهایت پس از چند مرحله داوری، 2 طرح مورد پذیرش نهایی CSTC و FAPESP قرار گرفتند. ارزیابی طرح‌ها به صورت جداگانه در ایران و برزیل و با توجه به روندهای داخلی هر طرف انجام شد.


کیفیت علمی و نوآوری طرح، قابل اجرا بودن طرح پیشنهادی، تخصص مجریان طرح و آورده علمی به عنوان یک همکاری بین ایران و برزیل از معیارهای انتخاب هیات داوران بوده است. در این چارچوب، میزان حمایت مالی اختصاص یافته برای هر پروژه پذیرفته شده، از طرف FAPESP و CSTC برابر بوده و هر مجری طرح، منابع مالی را از طرف مربوط به خود دریافت خواهد کرد.


حداکثر مدت اجرای هر طرح نیز دو سال است. بودجه اختصاص یافته برای پروژه‌های تصویب شده، برای خرید تجهیزات و مواد مصرفی، و همچنین پرداخت حق التحقیق به اساتید، محققین و دانشجویان شاغل در پروژه مشترک است. تامین مالی برای بازدید مجریان اصلی طرح از آزمایشگاه‌های طرف مقابل نیز جزء موارد پوشش داده شده است. اجرای طرح های پذیرفته شده در این فراخوان، اولین قدم در همکاری بین المللی و اشتراک گذاری داده‌های علمی در حوزه علوم اعصاب شناختی میان محققین ایرانی و برزیلی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر