صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۱ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۶

پناهیان: انتقال مطالب صحیح با شیوه‌های ناصحیح، آفت تبلیغ دینی است

عضو هیات‌ امنای حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گفت: انتقال مطالب صحیح و ناب اسلامی نباید با شیوه‌های ناصحیح مانند عدم توجه به ویژگی‌های هر فرد صورت پذیرد.
کد خبر : 197588

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا از فارس، حجت‌الاسلام پناهیان عضو هیات‌ امنای حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، در نشست اساتید حوزه علوم اسلامی گفت: انتقال مطالب صحیح و ناب اسلامی نباید با شیوه‌های ناصحیح مانند عدم توجه به ویژگی‌های هر فرد صورت پذیرد.


پناهیان ادامه داد:انتخاب نادرست در ارائه مطالب بلند و عمیق دینی از مهم‌ترین آفت‌های تبلیغ دینی است که این روش‌ها باید با توجه به ویژگی‌ها و سطوح مختلف افراد موردبازنگری جدید قرار گیرد تا شاهد انتقال نادرست مفاهیم دینی نباشیم.


وی که با موضوع مبانی و آداب رسالت دانشجویی در جمع اساتید منتخب درس رسالت الهی سخن می‌گفت افزود: یک معلم باید با توجه به انگیزه مخاطب و ویژگی‌های متناسب با نیازها و تمایلاتی او سخن بگوید تا مخاطب او، با توجه به انگیزه خود، مفاهیم دینی را به‌خوبی درک کند و از آن بهره‌برداری مناسب بکند.


پناهیان گفت: همان‌گونه که در روایات آمده است که دین برای افراد بلندهمت است، مبلغان دینی نیز باید با توجه به انگیزه و نیازهای مختلف افراد ، دین را معرفی کنند تا شیرینی درک درست از دین ، برای افراد نمایان شود.


عضو هیات‌ امنای حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان افزود: باید دقت داشت که اساساً روند تعلیم دین، به روش سنتی قبل از انقلاب ممکن است در بسیاری از مواقع جواب ندهد به‌عنوان نمونه، ما اگر بتوانیم به‌جای تبیین کلامی معارف دینی، نیاز طبیعی انسان به خداوند، نبوت و معاد را با منطق داده‌های برون دینی برای افراد روشن کنیم به‌صورت طبیعی، این اشخاص به دین گرایش پیدا می‌کنند.


پناهیان اظهار داشت: در مبانی رسالت دانشجویی و انجام فعالیت‌های تبلیغی در میان دانشجویان ، باید در رسالت دینی به رسالت رفتاری و ویژگی‌های فردی و شخصی هر فرد مانند تفاوت در عقول نیز توجه شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر