صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۸ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۶
رئیس کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی ایران:

وام‌های بانکی به کالاهای رسوبی در انبارها تبدیل می‌شوند

رئیس کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از نبود تحرک و تقاضا گفت: وجود تقاضا در سطح بازار برای ارائه کالا، می‌تواند به‌عنوان یک فاکتور اساسی در ارائه تسهیلات به کارخانه‌های تولیدی محسوب شود و نباید همچون گذشته تامین‌مالی بنگاه‌ها یا کارخانه‌ها به گونه‌ای رقم بخورد که سرانجام تولید آنها به انبار کارخانه ختم شود.
کد خبر : 197432

محمود تولایی رئیس کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی ایران با ارزیابی از چرخه ارائه تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی برای رونق این بخش به خبرنگار اقتصادی آنا گفت: با توجه به رکود اقتصاد و انباشت بدهی‌های بانکی، شرایط ارائه تسهیلات برای بنگاه‌داران کاملا سخت و دشوار است زیرا در گذشته همین بنگاه‌‌های تولیدی با دریافت این تسهیلات درصدد رونق فضای کسب‌وکار خود بودند اما ناگهان با تغییر شرایط محیطی کسب‌و‌کار نظیر چتر سیاه رکود بر اقتصاد و کاهش ارزش پول ملی نسبت به ارز این تسهیلات به معوقات تبدیل شد.


وی ادامه داد: بنابراین تسهیلات با نرخ بالا وجود داشت اما اغلب تولیدکنندگان واقعی در لیست بدهکاران بانکی قرار گرفته‌اند که مقصر آن، شرایط حاکمیتی بر اقتصاد بود.


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت:‌ در بسته رونق تولید ملی برای سال جاری، این امکان برآورده شد تا بنگاه‌های تولیدی بدهکار به سیستم بانکی، مالیات، بیمه و ... بار دیگر بتوانند از تسهیلات 18درصدی استفاده کنند وگرنه این بسته، امکان خاص دیگری را ندارد.


تولایی درباره ارائه تسهیلات در این بسته نیز تاکید کرد: بسیاری از بنگاه‌های تولیدی که فعالیت‌های آنها در چرخه اقتصاد تولیدمحور ثابت شده نیازمند تسهیلات هستند اما این نکته کاملا ضروری است تا دستگاه‌های متولی، چتر تسهیلات را بدون کارشناسی برسر تمامی بنگاه‌ها باز نکنند چراکه در گذشته بسیاری از افراد سودجو با تابلوی بنگاه تولیدی تسهیلات را دریافت و آن را به معوقه تبدیل کردند.


رئیس کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: از سوی دیگر ایجاد تحرک در بازار نقشی مهم‌تر از ارائه تسهیلات در اقتصاد دارد زیرا با ایجاد تحرک در بازار دیگر نیازی به وام یا تسهیلات نیست و چرخ اقتصاد می‌چرخد.


انتهای پیام/

برچسب ها: انبار
ارسال نظر