صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم مقام وزیر صنعت از تسهیلات بازسازی بنگاه های تولیدی گفت؛

بنگاه های کوچک یک میلیارد، بنگاه های بزرگ ۱۵ میلیارد

بنگاه های قدیمی و سنتی تولیدی به واسطه تحریم ها یا با تعطیلی مواجه شدن یا زیرظرفیت تولیدی مشغول به کار هستند،بنابراین با مدیریت وارائه تسهیلات به آنها اقتصاد را باید به ریل اصلی تولید بازگرداند.
کد خبر : 196395

رضا رحمانی قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با آنا، با ارزیابی از ادامه طرح رونق تولید و تاثیرگذاری آن بر نوسازی بنگاه های تولیدی گفت:آغاز نوسازی و به سازی تولیدی ها از اهمیت بسزایی در اقتصاد برخوردار است که در همین راستا برای بنگاه های کوچک رقم یک میلیاردی و برای بنگاه های بزرگ ۱۵میلیارد تسهیلات در نظر گرفته شده است.


وی با تاکید بر آنکه اشتغالزایی پایدار به عنوان هدف اصلی این طرح نام برده میشود ادامه داد:اقتصاد نیازمند شغل های تثبیت شده است تا امنیت روانی ناشی از درآمدزایی در بنگاه های اقتصادی وجود داشته باشد.


قائم مقام وزارت صنعت این امنیت روانی را با افزایش تولید در رابطه خواند و افزود: افزایش کیفیت و راندمان سطح تولیدات کشور، پشتوانه اساسی ایران برای ورود به بازارهای است تا ضمن تولید کیفی یک کالا، با تحویل دهی مناسب در مقیاس جهانی نیز صورت بگیرد.


رئیس سابق کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ادامه داد:هیچ فاکتوری در اقتصاد نمی تواند اثرگذاری تولید کیفی را داشته باشد زیرا با اعمال تعرفه ۱۰۰درصدی نیز نتوانسته ایم با اجناس خارجی رقابت کنیم.


مقام وزارت صنعت این امنیت روانی را با افزایش تولید در رابطه خواند و افزود: افزایش کیفیت و راندمان سطح تولیدات کشور، پشتوانه اساسی ایران برای ورود به بازار است تا ضمن تولید کیفی یک کالا، تحویل دهی مناسب در مقیاس جهانی نیز صورت بگیرد.


رئیس سابق کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ادامه داد:هیچ فاکتوری در اقتصاد نمی تواند اثرگذاری تولید کیفی را داشته باشد زیرا با اعمال تعرفه ۱۰۰درصدی نیز نتوانسته ایم با اجناس خارجی رقابت کنیم.


وی گفت: در کشور بیش از ۱۱ هزار طرح صنعتی با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد وجود دارد که امسال از این میزان، تکمیل ۶ هزار واحد با اشتغال پایدار ۱۲۰ هزار نفری در دستور کار قرار گرفته البته تکمیل سایر طرح‌ها سال آینده در دستور کار قرار می‌گیرد.


قائم مقام وزیر صنعت گفت: شرکت‌های خارجی که بازار ۳۰ درصد کالا و خدمات را در داخل کشور دارند موظف هستند در ایران تولید کنند، ضمن اینکه باید ۳۰ درصد محصول تولیدی در ایران را شرکت اصلی صادر کند.


رحمانی افزود: واردات بی رویه گذشته ،کنترل شده ضمن اینکه شرکت‌های به نام، به ویژه در حوزه خودرو به ایران ورود کردند که با اجرایی شدن سرمایه گذاری این شرکت‌ها و تولید مشترک در ایران ، دیگر واردات بی رویه برای خود این شرکت‌ها نیز به صرفه نخواهد بود.


رحمانی با اشاره به هفت طرح اقتصاد مقاومتی مربوط به وزارت صنعت نیز گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت نیز از سال گذشته شکل گرفت و در این باره کارگروه اصلی و کمیته‌های این ستاد بیش از ۲۳۰ جلسه در وزارتخانه و کارگروه‌های استانی نیز بیش از ۶ هزار جلسه و ۵۰ هزار مصوبه داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر