صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۹ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴
همراه با نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد /4/

تولید انواع محصولات کاربردی نمدی به صورت کاملا صنعتی برای نخستین بار توسط دانشجویان واحد شهرکرد

تیمی 3 نفره از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک و شیمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برای نخستین بار در ایران توانستند نمد را به صورت صنعتی از پشم و الیاف طبیعی تولید کنند.
کد خبر : 19617

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری آنا، بابک نکوئی یکی از اعضای این تیم سه نفره در مورد محصولات نمدی گفت: «ما نمد را به صورت صنعتی از الیاف طبیعی تولید کردیم و حتی در مرحله زنگرزی نیز آن را به صورت صنعتی با مواد کاملا طبیعی نمدها را رنگ کرده ایم».


وی افزود: «برش این محصولات را نیز با پرس های صنعتی انجام دادیم و تاکنون 150 نمونه محصول که همگی از پشم مرینوس و طبیعی استان چهارمحال و بختیاری درست شده اند، تولید کرده ایم که از میان آنها می توانم به روکش صندلی، کمربندهای طبی، فرش و زیرانداز، انواع کیف های نمدی، کفش و پاپوش و وسائل تزئینی نمدی اشاره کنم».


نکوئی در گفت وگو با خبرنگار آنا گفت: «حدود 2 سال است که کار تولید محصولات نمدی را آغاز کرده ایم و تا جایی هم کارهای بازاریابی آن را انجام داده ایم. به طور کلی هدف ما صادرات این محصولات به خارج از کشور است. البته در این مسیر فقط مذاکرات اولیه صورت گرفته است».


وی افزود: «نمد یک محصول کاملا ارگانیک است و کشورهای اروپایی و آمریکایی از این محصولات استقبال زیادی می کنند. در دنیا فقط دو کشور آلمان و نپال هستند که نمد طبیعی تولید می کنند که البته محصولات شان قیمت بسیار بالایی دارند. همین موضوع نیز مساله رقابتی خیلی خوبی برای ما فراهم آورده است».


وی همچنین گفت: «نمونه هایی از محصولات نمدی مان را در زمینه فرش و زیرانداز به ترکیه و آمریکا فرستاده ایم که آن هم با استقبال زیادی مواجه شده است».


چالش ها


نکوئی درباره چالش ها و مشکلاتی که از اول تا مرحله تولید داشته اند، گفت: «در دانشگاه آزاد بروکراسی اداری و مالی مانع از این می شود که این سازمان به هدف نهایی خود یعنی تولید ثروت و تجاری سازی شود».


وی افزود: «دانشگاه آزاد برنامه های بسیار خوبی برای تجاری سازی دستاوردهای دانشجویان دارد اما هنوز برنامه های لازم برای این کار تدوین نشده و همین امر سردرگمی ایجاد کرده است. به نظر من، کار اقتصادی نیاز به بروکراسی اداری و مالی کمتری دارد و دانشگاه باید ابهاماتی را که در جزئیات برنامه خود دارد، هر چه زودتر رفع کند».


گفتنی است که این محصولات در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد به نمایش درآمده اند.




انتهای پیام/

ارسال نظر