صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۱ - ۳۱ تير ۱۳۹۶
کاراته عصای دست ورزش ایران است

حمیده عباسعلی: در گروه مرگ بودیم اما قهرمان شدیم/ کمتر از ووشوکاران به ما توجه می‌شود

عضو تیم کومیته بانوان ایران گفت: در مسابقات قهرمانی آسیا در گروه مرگ بودیم بود اما موفق شدیم تمام حریفانمان را شکست دهیم و قهرمان آسیا شویم.
کد خبر : 196094

حمیده عباسعلی ملی‌پوش کاراته بانوان در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا درباره قهرمانی تیم کومیته بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا که در قزاقستان برگزار شد گفت: «خدا را شکر برای دومین بار به مدال طلای تیمی کومیته در بخش بانوان رسیدیم. اولین مدال ما در سال 2013 بود و امسال هم بعد از چهارسال دوباره قهرمانی را تکرار کردیم و به مدال طلا رسیدیم. با این که حریفان بسیار سرسختی داشتیم و واقعا با تیم های قوی همگروه شده‌ بودیم اما خدا را شکر تیم کومیته بانوان از پس همه حریفان برآمد و مدال طلای این رقابت را از آن خود کرد.»


وی ادامه داد: «‌در این مسابقات با تیم‌های ژاپن، چین، مالزی، هنگ کنگ و ویتنام همگروه شده بودیم که واقعا گروه مرگ بود اما موفق شدیم حریفانمان را شکست دهیم. کارنامه ژاپن که برای همه مشخص است، کشوری که هم در رده انفرادی بانوان و هم تیمی یکی از مدعیان به نام است و همه کاراته کا‌های آن قهرمانان جهان هستند، اما خدا را شکر در مرحله قبل از فینال هم از پس این تیم برآمدیم.»


عباسعلی در ادامه به مسابقات تیم کمیته در این رقابت‌ها اشاره کرد و گفت: «در بازی اول ما مقابل مالزی به میدان رفتیم تیمی که در رقابت‌های قهرمانی آسیایی ژاپن در سال 2015 برای کسب مدال برنز نتیجه‌ را به آنها واگذار کرده‌ بویم که توانستیم امسال آنها را شکست دهیم. دومین بازی ما با ویتنام بود که مقابل این تیم هم پیروز شدیم. در مسابقه قبل از فینال هم با ژاپن بازی کردیم که واقعا بازی سخت بود اما مقابل این تیم هم موفق شدیم. در بازی فینال نیز چین تایپه را شکست دادیم و عنوان قهرمانی آسیا را به دست آوردیم.»


ملی پوش کاراته ایران در مورد اینکه بانوان در مسابقات انفرادی ضعیف کار کردند، اظهار کرد: «متاسفانه آنطور که انتظار می‌رفت در انفرادی نتیجه نگرفتیم و نتایج کاراته کاران ضعیف‌تر از سال های گذشته بود. بعد از این اتفاق بازیکنان همه تمرکزشان را بر روی کار تیمی گذاشتند و توانستیم مدال طلای این رقابت ها را از آن خود کنیم.»


وی همچنین به حضور در مسابقات ورلدگیمز اشاره کرد و گفت: «از سوم مردادماه این رقابت‌ها آغاز می شود و ما هم از روز شنبه (امروز) تمرینات را آغاز خواهیم کرد.در این مسابقات قهرمان قاره ها و دارندگان مدال های طلا،نقره و برنز مسابقات جهانی حضور خواهند داشت. تعداد شرکت کنندگان محدود است اما کیفیت رقابت ها بسیار بالاست طوری که به المپیک کوچک معروف است. با توجه به اینکه در این مسابقات هم موفق به کسب مدال طلا شدیم از نظر روحی شرایط بسیار خوبی داریم و امیدوارم در این مسابقات هم بهترین نتیجه را بگیریم.»


عباسعلی در پاسخ به اینکه حضور کاراته کاران در هر مسابقه و تورنمنت باعث نمی شود، حریفان تکنیک های آنها را شناسایی کنند، گفت:« مسلما این اتفاق خواهد افتاد. همانطور که ما حریفان را به خوبی می شناسیم، آنها هم دست ما را می خوانند و بازی‌های ما را آنالیز می کنند تا روش مبارزه با ما را به کار بگیرند. اما این موضوع کاملا طبیعی است به هر حال کاراته علاوه بر توانایی جسمانی از نظر فکری هم شرایط خاصی دارد و این کاراته کار است که در زمان مسابقه باید فکر و ذهن خودش را به کار بیندازد تا تکنیک ارائه دهد. بنابراین حضور ما در هر تورنمنت نه تنها به ضرر نیستبلکه از این نظر فکری هم باعث می‌شود تا تجربمان بالا برود.»


ملی پوش کاراته ایران در پایان به بزرگترین دغدغه کاراته کاران اشاره کرد و گفت:«نداشتن خانه کاراته این روزها یکی از مشکلات بزرگ ما شده است. کاراته رشته ای است که در هر مسابقه با دست پر بر می گردد، در همین مسابقات قهرمانی آسیا همه تیم ها از رده پایه تا بزرگسال مدال آوری کردند. این نشان می دهد کاراته واقعا عصای دست ورزش ایران است و نیاز به حمایت دارد اما متاسفم این اتفاق نیافته و رشته ما مظلوم واقع شده است. اگر کاراته المپیکی نبود شاید توقع داشتن خانه کاراته کمی دور از ذهن بود اما با توجه به اینکه این رشته المپیکی شده ما نیاز به حمایت داریم اما متاسفانه از این حمایت محروم هستیم و این در حالی است که رشته های مانند ووشو که المپیکی نیست، نسبت به ما از اهمیت بیشتری برخوردار است و ووشوکاران امکانات بهتری در اختیار دارند. ماحتی برای این مسابقات قهرمانی آسیا هم با مشکل زیادی روبه رو بودیم، قبل از اعزام کمبود بوجه داشتیم و اردوی جوانان، نوجوانان و بزرگسالان با هم تداخل پیدا کرده بود چرا که همه در حال آماده سازی بودند و واقعا جا برای تمرین کردن نداشتیم. در حال حاضر فدراسیون همین سالن کبکانیان را در اختیار دارد و برای برخی باید سالن اجاره کند تا ملی پوشان تمریناتشان را ادامه بدهند. همه این مسائل باعث بی انگیزگی ما شده و امیدوارم که وزارت ورزش کمی به فکر ما باشد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر