صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۶

ژاپنی‌ها و روس‌ها پس از توتال به ایران می‌آیند

بعد از امضای قرارداد فاز 11 پارس جنوبی با کنسرسیومی به رهبری توتال،‌ امروز دو تفاهمنامه مطالعات اولیه با شرکت های ژاپنی و روسی به امضا رسید تا مشخص شود که آمدن توتال به ایران مسیر را برای بازگشت غول های نفتی جهان هموار کرده است.
کد خبر : 195726

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا،‌ امروز تفاهم‌نامه ‎خدمات نوسازی تاسیسات و افزایش تولید گاز میدان سلمان میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت‎های پتروپارس و مهندسی تویو (TOYO) ژاپن و تفاهم‌نامه مطالعه میدان‎های شادگان و رگ‎سفید میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت زاروبژنفت روسیه به امضا رسید.


تفاهم‌نامه ‎خدمات نوسازی تاسیسات و افزایش تولید گاز میدان سلمان میان غلامرضا منوچهری، معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران، حمید اکبری، مدیرعامل شرکت پتروپارس و هیروشی ساتو، مدیر تجارى واحد انرژى شرکت مهندسى تویو امضا شد.


معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران در این نشست با اشاره به سابقه همکاری خوب شرکت پتروپارس با شرکت تویو در فازهای ۶، ۷ و ۸ پارس جنوبی، گفت: این شرکت هم از نظر کمی و هم کیفی، عملکرد خوبی در این فازها داشت.


وی با اشاره به افزایش قدرت چانه‎زنی ایران در دوران پسابرجام و با بیان این‎که ایران همچنان از همکاری اقتصادی با کشورهای آسیایی استقبال می‎کند، ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه، بار دیگر زمینه همکاری این مجموعه ژاپنی با صنعت نفت ایران در بخش بالادست ایجاد شده است.


منوچهری با اشاره به افت تولید در شرکت نفت فلات قاره ایران طی سال‎های گذشته گفت: بسیاری از تاسیسات این شرکت با توجه به قدمت، نیازمند بازسازی، نوسازی و ارتقا هستند و نگاه مجدد به برخی مخازن و انجام مطالعات جدید با هدف اتخاذ تصمیم بهینه برای اعمال فناوری‎های روز در بخش‎های مختلف مثل حفاری، ازدیاد برداشت و ... ضروری است.


به گفته وی، منابع مالی فعالیت‎ها در مرحله مطالعاتی که با امضای تفاهم‌نامه آغاز می‎شود، از سوی هر دو شرکت تامین می‎شود اما در صورتی که این تفاهم‌نامه به توافق‌نامه و در مرحله بعد به قرارداد منتهی شود، در قالب EPCF اجرایی شده و تامین منابع مالی بر عهده شرکت ژاپنی خواهد بود.


همچنین امروز تفاهم‌نامه (MOU) مطالعاتی توسعه میدان‎های شادگان و رگ سفید، میان حمید دریس، مدیرامور فنی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و الیوس خامیتوف مدیر توسعه میدان‌ها و سرمایه گذاری شرکت زاروبژنفت امضا شد.


این تفاهم‌نامه مطالعاتی بر اساس مدل قراردادی پیشنهادی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب که به تصویب هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران رسیده است، امضا شد و زاروبژنفت متعهد می‌شود در مدت زمان حداکثر ۹ ماه، طرح پیشنهادی خود را برای توسعه این میدان‌ها ارائه کند.


این تفاهم‌نامه، هشتمین تفاهم‌نامه مطالعاتی است که از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در قالب الگوی قراردادی پیشنهادی این شرکت امضا می‎شود.


امضای اینگونه تفاهم‌نامه ها گام اول برای بستن توافق نهایی برای میادین نفت و گاز ایران است.


انتهای پیام/

ارسال نظر