صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۴ - ۲۶ تير ۱۳۹۶
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد

هشدار مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره کلاهبرداری اینترنتی جاعلان مدرک تحصیلی

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت که این دانشگاه برای هیچ موسسه‌ای مجوزی مبنی بر صدور مدرک فراغت از تحصیل صادر نکرده و تنها مجری صدور و تائید مدارک تحصیلی، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است.
کد خبر : 195600

دکتر طهمورث آقاجانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با حدود شش میلیون فارغ التحصیل عهده دار بخش بزرگی از آموزش عالی کشور است و اداره کل دانش آموختگان تنها مجری صدور و تائید مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان این دانشگاه به شمار می آید.


شرکت ها و سازمان ها، همه مدارک تحصیلی شاغلان خود را که در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کرده اند، استعلام می کنند. بنابراین مدارک موردنظر که با عدم پیشینه تحصیلی، از کانالی به غیر از دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده، جعلی و فاقد ارزش قانونی است

مدیرکل دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: به واسطه اهمیت درجات تحصیل در کشور و نقش پررنگ مدرک تحصیلی در زندگی روزمره، گرایش به جعل و استفاده از اسناد مجعول نیز رو به گسترش است. این در حالی است که حتی برخی از افراد با موقعیت های شغلی و احترام های اجتماعی از هر طریقی به دنبال کسب مدارک تحصیلی از طریق کوتاه ترین راه ممکن هستند.


وی افزود: در این میان، شماری از افراد خلافکار با راه اندازی سایت هایی در فضای مجازی و تبلیغ های گسترده از طریق فرستادن پیام و ایمیل به خصوص برای قشر جوان، اصالت مدارک تحصیلی را هدف داده و اقدام به فروش مدارک تحصیلی کرده اند. این مجرمان ادعا دارند بدون نیاز به قبولی در دانشگاه و گذراندن واحد درسی و فقط با تکیه بر سوابق کاری و پرداخت هزینه می توانند مدرک تحصیلی معتبر دانشگاهی صادر کنند.


آقاجانی خاطرنشان کرد: افراد کلاهبردار با تبلیغات فراوان و دادن وعده های دروغین از جمله منحصر به فرد بودن، قیمت های استثنایی، صدور مدرک در کوتاه ترین زمان ممکن و ... افراد را فریب می دهند و سعی در جلب اعتماد آنان دارند. متاسفانه این تبلیغات، مورد توجه جوانانی قرار می گیرد که می‌خواهند در کوتاه ترین زمان، راهی را بروند که بسیاری از افراد برای رسیدن به آن سال‌ها تلاش کرده اند. این مدارک تحصیلی نه تنها معتبر نبوده بلکه فقط پوششی برای اخاذی و کسب درآمد سودجویان است.


مدیرکل دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: شرکت ها و سازمان ها، همه مدارک تحصیلی شاغلان خود را که در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کرده اند، استعلام می کنند. بنابراین مدارک موردنظر که با عدم پیشینه تحصیلی، از کانالی به غیر از دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده، جعلی و فاقد ارزش قانونی است.


وی توضیح داد: با توجه به هشدارهای مکرر نیروی انتظامی مبنی بر اصالت نداشتن این گونه مدارک به جوانان و متقاضیان دریافت مدارک فراغت از تحصیل توصیه می شود به منظور صیانت از جایگاه علمی کشور، علاوه بر پایبندی به اصول اخلاقی، هوشیار باشند و در دام تبلیغ های خوش رنگ کلاهبرداران و جاعلان مدارک تحصیلی نیفتند.


مدیرکل دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اداره کل دانش آموختگان با صیانت از حقوق فارغ التحصیلان وظیفه دارد نتیجه تحصیلات دانشجویان دانشگاه را در صدور و تائید امن و کیفی مدارک فراغت از تحصیل آنان متبلور کند.


آقاجانی افزود: با توجه به وجود فاکتورهای متعدد امنیتی در خصوص مدارک اصیل دانشگاه آزاد اسلامی، امکان جعل آن به صفر رسیده است. بنابراین مدارکی که به واسطه تبلیغ های اینترنتی و غیره به فروش می رسد جعلی است و استفاده کننده از آنها تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.


آقاجانی به جوانان توصیه کرد با توجه به شرایط پذیرش از طریق آزمون های سراسری و آیین مقررات و ضوابط رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود به دانشگاه اقدام کنند

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای هیچ موسسه ای مجوزی مبنی بر صدور مدرک فراغت از تحصیل صادر نکرده و تنها مجری صدور و تائید مدارک تحصیلی، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است. بر همین اساس تبلیغات برخی از موسسه های آموزشی نیز در این باره کاملا غیر قانونی و بی اساس است.


مدیرکل دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در کشور ما نیز مانند بسیاری از کشورهای دنیا عزم جدی برای برخورد با جاعلان و استفاده کنندگان از مدارک تحصیلی جعلی وجود دارد و مجازات های سنگینی برای آنان در نظر گرفته شده است. دانشگاه آزاد اسلامی از طریق مراجع قضائی پیگیر مسائل حقوقی خلافکارانی است که از نام و اعتبار این دانشگاه سوء استفاده و مدارک جعلی صادر می کنند.


آقاجانی به جوانان توصیه کرد با توجه به شرایط پذیرش از طریق آزمون های سراسری و آیین مقررات و ضوابط رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود به دانشگاه اقدام کنند.


گفت‌وگو از بهروز آرمان


انتهای پیام/

برچسب ها: مدرک تحصیلی
ارسال نظر