منتجبنیا: بعد از دوران اصلاحات، قدرت را به رقیب نسپردیم به یک جریان بیریشه واگذار کردیم/ ردصلاحیت آقای هاشمی بخاطر مواضع ایشان بود
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، رسول منتجبنیا، قائممقام حزب اعتمادملی به مناسبت سالروز دوم خرداد 76 در دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد بیان کرد: 15 خرداد 42، دوم خرداد سال 76، سوم خرداد سال 61 و 14 خرداد سال 68 همه نمایش حضور یک ملت است و تجلی حضور آنان در صحنه است، دعا میکنیم که خداوند ما را قدرشناس این حماسههای بزرگ که هر کدام یوم الله هستند، کند.
در سال قبل از انتخابات 76، ملاقاتی با رهبر معظم انقلاب داشتیم که ایشان تأکید داشتند از شورای مرکزی روحانیون مبارز یک نفر در انتخابات شرکت کند، اما نگفتند که چه کسی و بر روی فرد خاصی نظر نداشتند. |
وی با اشاره به معانی اصلاحات گفت: همانطور که از لفظ اصلاحات برمیآید، این واژه در برابر براندازی، ساختارشکنی و نادیده گرفتن واقعیتها و حقیقتهاست، زمانی که وضعیت موجود با وضعیت مطلوب فاصله دارد اصلاحات تلاش میکند وضعیت موجود را به مطلوب نزدیک کند.
منتجبنیا با بیان اینکه «اصلاحات واژهای است که در قرآن کریم، کلام پیامبر و فرمایشات علی ابن ابی طالب(ع) تکرار شده است»، افزود: اصلاحات منطبق با عقل، منطق و شرع اسلام است و جریانی است که میخواهد برنامههای ناقص را تکمیل کند، افراد نالایق را به افرادی شایسته تبدیل کند و باندبازی را به شایستهسالاری مبدل سازد.
قائممقام حزب اعتمادملی افزود: روحانی نامزد منحصربهفرد اصلاحطلبان و مورد حمایت آنان بوده و اکنون نیز هست، گاهی عدهای تصور میکند که شعار اعتدالگرایی موازی با اصلاحات است یا اینکه این شعار، شعاری جدید است؛ در حالی که اصلاحات یک جریان تاریخی است که با افراط و تفریط فاصله داشته است، همیشه به دنبال عقلانیت بوده است. جریان اعتدال یک جریان خاص نیست بلکه یک شیوه و روش است که اصلاحطلبان بر روی آن پافشاری میکنند.
وی گفت: در سال قبل از انتخابات 76، ملاقاتی با رهبر معظم انقلاب داشتیم که ایشان تأکید داشتند از شورای مرکزی روحانیون مبارز یک نفر در انتخابات شرکت کند، اما نگفتند که چه کسی و بر روی فرد خاصی نظر نداشتند. بعد از مشورت به این نتیجه رسیدیم که میرحسین موسوی شایستهترین فرد است که در انتخابات نامزد شود، این موضوع را در ابتدا میرحسین موسوی رد نکرد؛ اما بعد اعلام کرد که از این اقدام منصرف شده است. مجمع روحانیون وارد عمل شد و پس از بررسی گزینههای مختلف به این نتیجه رسیدند که رئیسجمهوری دولت اصلاحات صالحترین و شایستهترین فرد برای ریاست جمهوری است.
منتجبنیا با اشاره به اینکه «ما میتوانستیم بهتر از این جریان اصلاحات را مدیریت کنیم»، اظهار داشت: در دورانی دو قوه مجریه و مقننه را در اختیار داشتیم. اگر بخواهیم آسیبشناسی کنیم که چگونه این دو قوه را از دست دادیم، باید بگویم که ما قدرت را به رقیبمان نسپردیم بلکه قدرت را به یک جریان بیریشه در کشور واگذار کردیم.
قائم مقام حزب اعتماد ملی ادامه داد: کسانی که آیتالله هاشمیرفسنجانی را رد صلاحیت کردند او را به خاطر موضع اصلاحطلبانه رد صلاحیت کردند نه به خاطر پشتوانهای که در انقلاب داشت.
وی اظهار کرد: استقبال مردم از روحانی به برکت حمایت عارف از روحانی و انصراف او، همچنین حمایت بیدریغ یک شخصیت ریشهدار و با شناسنامه در انقلاب یعنی آقای هاشمی رفسنجانی از روحانی بود.
منتجبنیا در ادامه این مراسم که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق واحد مشهد برگزار شد، به سوالات مطرحشده از سوی دانشجویان پاسخ گفت.
انتهای پیام/