صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۲ - ۲۵ تير ۱۳۹۶

مدیرعامل مپنا: توانایی تامین برق منطقه خاورمیانه را داریم

مدیرعامل گروه مپنا از توانایی تامین برق فراملی و منطقه ای این مجموعه خبر داد و گفت: توانایی پوشش برق منطقه خاورمیانه را داریم.
کد خبر : 195236

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، علی آبادی در استودیو خبر 21 با بیان این مطلب افزود: در زمینه ساخت توربین های کلاس اف دو برنامه جامع را در حال بررسی هستیم، یک برنامه با تکیه بر توانایی های بومی و داخلی که با پیشرفتهای خوبی همراه بود، دوم اینکه با هماهنگی وزارت نیرو قراردادی با شرکت زیمنس منعقد شد تا این توربین ها به صورت کاملا داخلی در ایران ساخته شود البته ما پیشتر در این زمینه تجاربی هم داشتیم.


وی ادامه داد: تا کنون سرمایه گذاری خوبی در این زمینه انجام شده است و به نظر نمی رسد با توجه به بازار محدود کشورمان در تولید این کلاس از توربین نیازی به سرمایه گذاری مجدد داشته باشیم.


علی ابادی گفت: امروز در صنعت توربین سازی ایران نامدار و سبب شده تا در این زمینه بالاتر از برخی قرار بگیریم. در حال حاضر ما متجاوز از 70هزار مگاوات ظرفیت نصب شده داریم که در بیشتر ایام سال این ظرفیت معطل است. مثلا ما در زمستان بیش از 60 هزار مگا وات توان تولید برق داریم در حالی که نیاز کشور در زمستان 25 هزار مگاوات است.


مدیرعامل مپنا تاکید کرد: با توجه به اینکه توربین کالای راهبردی محسوب می شود اما قیمت بالایی ندارد،مثلا برای توربین کلاس اف مجموع تجهیزات مورد نیاز یک بلوک کامل در مقیاس 60 میلیون دلار است که البته رقم قابل توجهی است.


او با اشاره به ساخت توربین های "ای تایپ"گفت: در حال حاضر در حال ساخت توربین های 3000 واتی در عراق هستیم که این رقم پیشتر بیش از 500 مگاوات در عراق و در سوریه 1000 مگاوات راه اندازی شده بود. حتی در زمان تحریم ها بسیاری ازین توربین ها را به کشورهای مختلف صادر کردیم.


این توربینها از حیث راندمان تفاوت چندانی با توربین های کلاس اف ندارد اما باز هم سیاست وزارت نیرو بر این است که در ساخت توربین های سایز بزرگتر هم اقدام کنیم.


علی آبادی بیان کرد: به دنبال تولید محصول دیگری هستیم که میان 180 تا 200 مگاوات را پوشش دهد که آن هم تولید داخل است، زمانی که سوخت ارزان در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد و روی آن کنتر نمی گذاریم طبیعتا عده ای سودجو هم از این فرصت بهره می جویند، ما در حال حاضر توانایی پوشش تولید برق منطقه خاور میانه را داریم و به این گونه به رقابت با دنیا وارد می شویم.


انتهای پیام/

برچسب ها: برق توربین مپنا
ارسال نظر