ایجاد بیش از ۱۰۰ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، محمد امید، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در این همایش با اشاره به اینکه امسال نسبت به سال گذشته در منابع حوزه اشتغال از وضعیت مطلوبتری برخورداریم، گفت: پایداریسازی مشاغل به عنوان یکی از مباحث مهم حوزه اشتغال مطرح است به همین علت برنامهریزی مطلوبی در این خصوص صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه آغاز فرآیند اشتغال با موضوع استعدادسنجی است، افزود: آموزش، ایجاد اشتغال، نظارت بر طرحها و پایداریسازی مشاغل از دیگر مراحل فرآیند اشتغال مددجویان کمیته امداد است که در دستور کار این نهاد قرار گرفته است.
معاون خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هزار فرصت شغلی با اعتباری نزدیک به 1380 میلیارد تومان توسط این نهاد در سال گذشته ایجاد شده است، تصریح کرد: ۲۲ هزار طرح کاریابی در استانهای مختلف کشور اجرا شده است.
وی با تاکید بر اینکه سال گذشته برای بخش قابل توجهی از خانوادههای کمیته امداد اشتغالزایی شده است، عنوان کرد: رسالت نخست کمیته امداد اشتغال نیست اما این مجموعه به شیوه مطلوبی توانسته در حوزه اشتغال فعالیت داشته باشد.
امید از فعالیت ۱۶ دستگاه رسمی در حوزه اشتغال یاد کرد و ادامه داد: هیچ کدام از این دستگاهها نتوانسته همانند کمیته امداد در حوزه اشتغالزایی و پایداریسازی اشتغال خانوادهها به دستاوردهای مورد نظر برسند.
وی با بیان اینکه مشاوره شغلی در کمیته امداد به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: تا کنون نشستهای مختلفی با کارشناسان مختلف در حوزه کارآفرینی برگزار شده است؛ پیشبینی طرحهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و نیاز بازار در دستور کار قرار گرفته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد ارائه آموزشهای مقدماتی و تکمیلی مبتنی بر نیاز طرحهای اشتغالآفرینی را از دیگر اولویتهای مورد توجه کمیته امداد برشمرد و افزود: بخشهایی را در مجموعه آموزش مورد توجه قرار میدهیم که بتوانیم به اشتغال پایدار افراد برسیم.
وی با تاکید بر اینکه بازاریابی محصولات مددجویان در برنامه ششم مطرح شده است، بیان کرد: تعداد و میزان وامها در جهت پایدارسازی اشتغال افزایش مییابد، در حوزه اشتغال کمیته امداد اختیارات مطلوبی به استانها واگذار شده است به همین علت استانها میتوانند تا سقف تعیین شده به ارائه تسهیلات به مددجویان اقدام کنند.
امید با اشاره به اینکه تسهیل روند دریافت ضمانتهای تسهیلات بانکی یکی دیگر از اقدامات انجام شده است، اظهار کرد: توسعه بیمه اجتماعی مددجویان در برنامه ششم پیشبینی شده است تا این افراد در صورت رخ دادن حادثه با مشکل خاصی در حوزه بیمه مواجه نباشند.
وی بر توسعه تعاملات درون و برونسازمانی کمیته امداد تاکید کرد و گفت: این مجموعه با توسعه تعاملات خود میتواند در حوزه اشتغال مددجویان به نتایج مطلوبتری برسد، توانمندسازی و خروج خانوادهها از کمیته امداد یک دستاورد بزرگ است که بدون مشارکت بخشهای مختلف امکانپذیر نیست.
انتهای پیام/