صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۴ - ۲۰ تير ۱۳۹۶
در گفت و گو با آنا؛

علیرضا نصرآزادانی: منتقدان دقیقا نمی‌دانند به چه چیزی باید انتقاد کنند/ اگر دلشان به حال تکواندو می سوخت جواب تلفن ما را می‌دادند

مربی تیم ملی تکواندو گفت: اگر منتقدان تکواندو دلشان به حال این رشته می سوزد حداقل با ما ارتباط می گرفتند یا جواب تلفن های ما را می دادند .
کد خبر : 193852

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، درست قبل از المپیک ریو بود که تیم ملی تکواندوی ایران روزهای اوج خودش را سپری می کرد. کسب 113 مدال رنگارنگ در دو سال قبل از المپیک ریو نشان از روزها خوش این رشته ورزشی بود اما در برزیل کاخ آرزوهای تکواندو فروریخت و از آن زمان به بعد تکواندو در سراشیبی سقوط افتاد.جام جهانی، گرند پری و این بار هم مسابقات جهانی پازل ناکامی های این رشته موفق را تکمیل کرد.


علیرضا نصرآزادانی مربی تیم ملی تکواندو در گفت و گو با خبرنگار آنا درباره نتایج ضعیف تیم ملی در مسابقات جهانی تکواندو گفت:‌ «تمام انتقادهایی که به تیم ملی تکواندو می‌شود را قبول داریم و این موضوع هم به امروز و دیروز برنمی گردد بلکه تیم ملی از قبل از المپیک ریو در سراشیبی سقوط افتاد و منتقدان هم به جای کمک به تیم ملی تنها به فکر تخریب آن هستند. آنها یک بار از مدیریت فدراسیون و بار دیگر از جوان بودن تیم ایراد می‌گیرند و دقیقا خودشان هم نمی‌دانند به چه چیزی باید انتقاد کنند.»


وی ادامه داد: «نتایج ضعیفی که تیم ملی در جام جهانی به دست آورد به مسابقات المپیک ارتباطی ندارد. در حال حاضر همه کشورها در تکواندو در حال پیشرفت هستند اما ایران نسبت به بقیه تیم ها در این مسیر کندتر قدم برمی‌دارد و ما باید شرایطی ایجاد کنیم که تکواندوی ما هم هم سوی دیگر تیم ها باشد نه اینکه تنها با انتقاد مسیر را برای پیشرفت این تیم ببندیم. در همین رقابت ها که تیم تکواندو آنقدر مورد انتقاد قرار گرفت ما سومی جهان را کسب کردیم و این برای تیمی که دو بار قهرمانی این مسابقات را بدست آورده نتیجه ایده‌ آلی نیست اما بد هم نیست.البته من باز هم می گویم تیم ما ضعف های زیادی داشت و ما تمام انتقادها را قبول داریم اما بهتر نبود افرادی که خودشان را حافظ منافع تکواندو می دانستند به کمک تیم می آمدند نه اینکه فقط نقد می کردند؟!»


مربی تیم ملی تکواندو عنوان کرد:‌ «در رقابت‌های جهانی 8 تکواندو کار اعزام شدند که از بین این 8 نفر سه نفر به مدال رسیدند. فرزان عاشورزاده و سجاد مردانی از چهره‌های شاخص تیم بودند اما هر دو حذف شدند که کسب نتیجه ضعیف این دو نفر هم دلایل خاص خودش را داشت. متاسفانه سجاد مردانی رقیب تمرینی که در حد و اندازه خودش داشته باشد را در تمرین تیم ملی ندارد و همین عدم احساس رقابت او با دیگر تکواندوکاران باعث شد که او در این مسابقات نتیجه نگیرد. موضوعی که قبل از المپیک هم مطرح بود. فرزان عاشورزاده هم در سه بازی نخست خود خیلی خوب پیش رفت اما مقابل حریف روس در 30 ثانیه پایانی اشتباهی مرتکب شد که باعث حذفش شد که به نظرم از کم تجربگی او بود که این اتفاق برایش افتاد.»


آزادانی در پاسخ به اینکه فرزان عاشورزاده سال‌هاست عنوان سونامی تکواندو را یدک می‌کشد چطور او بی‌تجربه است، گفت: «حرف شما را قبول دارم اما به نظرم یکی از دلایل ضعف عاشورزاده این است که تکنیک‌هایش برای حریفان لو رفته است و ما هم این انتقاد را از طرف منتقدین قبول داریم که این شیوه جمع‌آوری رنکینگ چندان مناسب نیست چرا که وقتی همه ملی‌پوشان به هر رقابتی اعزام می‌شوند نتیجه‌اش این می‌شود که تاکتیک‌ها و روش‌های آنها برای حریف مشخص می‌شود چرا که تکواندو این روزها به سرعت در حال پیشرفت است و کشورها به دنبال آنالیز حریفان خودشان هستند. ما این انتقاد سازنده را قبول داریم و برای آن هم راهکار پیدا کردیم و قرار بر این شده که برای هر مسابقه‌ای ملی‌پوشان متفاوتی اعزام کنیم.»


آزادانی در ادامه گفت:‌ «همانطور که گفتم انتقادها اگر در جهت سازندگی باشد ما آنها را قبول می‌کنیم اما در همین رقابت‌های جهانی منتقدان طوری عملکرد تیم را نقد کردند که گویا هیچ نتیجه‌ای نگرفته ایم. در حالی که ما سومی جهان را به دست آوردیم. تیم ایران تاکنون دو بار قهرمانی جهان را کسب کرده‌است و این بار هم با اینکه نتیجه ایده‌آل نبود اما مهم این بود که بر روی سکو رفتیم و دست خالی به ایران بازنگشتیم.»


مربی تیم ملی همچنین به انتقاد منتقدین مبنی‌بر ناکارایی شورای فنی اشاره کرد و گفت:‌ «شورای فنی متشکل از بهترین‌های تکواندوکاران ایران است. تمامی قهرمانانی که سال‌ها برای تکواندو افتخار آفرینی کردند هم اکنون در شورای فنی حضور دارند. نمی‌دانم به چه علت برخی می‌گویند این اعضا از تکواندو چیزی نمی‌دانند.اگر یوسف کرمی و فریبرز عسگری که کارنامه شان برای همه جامعه تکواندو مشخص است از تکواندو چیزی نمی دانند پس چطور این افراد اینقدر موفقیت به دست آورده اند؟!»


وی همچنین به سیاست پولادگر و نارضایتی منقدان از عملکرد او در فدراسیونگفت:‌«برخی می‌گویند پولادگر خودمختار است و خودش ضمام امور تکواندو را برعهده گرفته است و همین موضوع هم باعث شده که منتقدین نتوانند راهکارهای خودشان را به گوش اعضای کادر فنی برسانند. من کاری به شرایطی که منتقدین از آن ناخرسند هستند ندارم اما اگر آنها هدف‌شان کمک به تکواندوی ایران بود حداقل نکات ضعف تیم را به ما اعلام می‌کردند و جواب تلفن های مارا می دادند نه اینکه حالا که تیم به کره جنوبی اعزام شده و از مسابقات جهانی برگشته تنها ما را نقد کنند. برخی می‌گویند تیم ملی بزرگ‌تر ندارد سوال من از آنها این است که مگر ذوالقدر برای تیم ملی کوچک بود. کسی که سال‌ها برای تکواندو موفقیت بدست آورد اما همین افراد آنقدر انتقاد کردند که در نهایت باعث رفتن او از تکواندو شدند. همین افراد می‌توانستند به ما زنگ بزنند و یا حداقل جواب تلفن های ما را می دادند. ما هم خودمان قبول داریم که پر از عیب هستیم اما اگر بحث کمک به تیم ملی است همه باید با هم همدل باشند نه اینکه تنها قصد ضربه زدن به تکواندو را داشته باشیم.»


آزادانی همچنین به حضورش در تیم ملی که بدون هیچ رزومه مربیگری دستیار بی باک شده است اشاره کرد و گفت:«من 12 سال عضو تیم ملی تکواندوی ایران بودم و در این مدت هم کم برای تکواندوی ایران افتخارآفرینی نکرده ام. اگر امروز در کنار بزرگان تکواندو در تیم ملی هستم به خاطر هزینه ای است که فدراسیون در این سالها برای من انجام داده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر