صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۳ - ۱۹ تير ۱۳۹۶
در نشست تخصصی فرصت‌های اینترنت أشیاء IOT مطرح شد

ارائه مشاوره و اعطای تسهیلات کم‌بهره به کسب و کارهای نوپا از سوی واحد کرمان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: با مشارکت و همکاری شرکت دانش بنیان سیمرغ هوشمند شریف دوره ها و کلاس های آموزشی در استان برگزار و از تیم ها و کسب کارهای نو‍پا با مشاوره و اعطای تسهیلات کم بهره حمایت خواهیم کرد.
کد خبر : 193847

به گزارش خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، امید طیاری در نشست تخصصی فرصت های اینترنت اشیاء IOT در راستای استقرار و راه اندازی شتابدهنده IOT در استان ابراز همکاری و آمادگی کرد.


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان هم هدف از برگزاری این نشست را تشریح فرصت های بی نظیر پدیده اینترنت اشیاء در شکوفاسازی اقتصاد، اشتغال و حل مسائل و مشکلات خرد و کلان دستگاه ها با صرف کمترین زمان و هزینه عنوان کرد.


مسعود الهامی با تاکید بر توجه ویژه مدیران به مقوله اینترنت اشیاء به عنوان فرصتی جهت ارتقای بهره وری سازمانی و تجمیع به موقع اطلاعات میدانی در راستای برنامه ریزی و مدیریت منابع، خواستار معرفی نماینده تام الاختیار دستگاه های إجرایی استان برای تشکیل کارگروه های تخصصی این حوزه شد.


الهامی با اشاره به بازار بیش از۴ تریلیون دلاری اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۰ خاطرنشان کرد: اولویت دهی به تولید و اشتغال در حوزه IOT جز برنامه های سالجاری استان می باشد که امیدرواریم از طریق تعامل و هم افزایی دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و نخبگان این مهم تحقق یابد.


نظری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان سیمرغ هوشمند شریف نیز به تشریح فرصت های IOT در استان پرداخت و بیان کرد: این پروژه برای استان مزایایی از قبیل هوشمند سازی، افزایش بهره وری، بهینه سازی مصرف انرژی، شکل گیری کسب و کارهای نوپا، جذب سرمایه و ایجاد اشتغال پایدار به همراه خواهد داشت.


میرزایی سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان هم با تشکر از زحمات و پیگیری های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در خصوص اجرای تفاهم نامه های کسب و کار استان ذیل طرح تکاپو، آمادگی استانداری و دستگاه های ذیربط را در همکاری با اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اعلام نمود.


وی تصریح کرد:‌ در برنامه ششم توسعه تکلیف سازمانی برای همه دستگاه ها رسیدن به رشد اقتصادی 8.5 درصد در پایان برنامه است که 2.8 درصد این میزان از طریق بهره وری حاصل خواهد شد که بهره گیری از ظرفیت های IOT کمک شایانی به ارتقا بهره وری می کند.


نشست تخصصی فرصت های اینترنت اشیاء IOT به همت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با حضور شرکت دانش بنیان سیمرغ هوشمند شریف، مدیران دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان در محل سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر