صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۲ - ۱۷ تير ۱۳۹۶
امیر سیاری خبرداد:

اعزام ۵۲ ناوگروه برای تامین امنیت دریاهای شمال و جنوب کشور

فرمانده نیروی دریایی ارتش از اعزام ۵۲ ناوگروه برای تامین امنیت دریاهای جنوب و شمال و آب های آزاد خبر داد.
کد خبر : 193162

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، دریادار حبیب‌الله سیاری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران فعالیت های گسترده ای را در جنوب و شمال برای تامین امنیت در دریاهای آزاد، اقیانوس هند و خلیج عدن و همچنین امنیت و اقتدار پایدار در دریای خزر انجام داده است.


فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به صدور فرمان از سوی فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر حضور نیروی دریایی در دریاهای آزاد در سال ۱۳۸۷ افزود: اکنون ناوگروه چهل و هفتم نیروی دریایی در حال انجام ماموریت در دریاهای جنوب است و پنج ناوگروه صلح و دوستی نیز از ناوگان شمال به کشورهای حاشیه خزر اعزام شده است.


وی با اشاره به لزوم تامین امنیت خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی توسط نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: تامین امنیت به ویژه در مناطقی مثل خلیج عدن و تنگه باب المندب، از حساسیت بالایی برخوردار است چرا که اکثر کشتی‌های تجاری و نفتکش ایران، در آن مسیر تردد می کنند.


با توسعه اقتصاد دریامحور در پس کرانه‌ها، سواحل دریاهای جنوب و شمال و خصوصا در سواحل مکران، میلیون‌ها شغل به وجود می‌آید.

سیاری به آمادگی ناوها، ناوشکن ها، تجهیزات پروازی و همچنین ارائه آموزش های لازم به کارکنان برای انجام دریانوردی های طولانی مدت اشاره و اظهار کرد: نیروی دریایی ایران برای تسلط بر منطقه تاکنون رکورد پنج ماه متوالی دریانوردی در آب های آزاد و جنوب را به ثبت رسانده که در نوع خود بی نظیر است.


فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم توجه ویژه به اقتصاد دریامحور گفت: رشد اقتصاد دریامحور منوط به پیشرفت دریامحور کشور است و دریای جنوب و سواحل مکران نقش بسزایی در تحقق این هدف اقتصادی دارند.


به گفته وی، رشد تجارت، تامین انرژی‌های نو، مزارع دریایی و حتی جبران کمبود آب در دریاها وجود دارد تا جایی که استان‌هایی مثل کرمان، یزد و سمنان به دنبال تامین آب از دریاهای جنوب هستند.


سیاری با اشاره به لزوم توجه سیاستمداران کشور به اهمیت استفاده از منابع و منافع دریا در جنوب و شمال تصریح کرد: با توسعه اقتصاد دریامحور در پس کرانه‌ها، سواحل دریاهای جنوب و شمال و خصوصا در سواحل مکران، میلیون‌ها شغل به وجود می‌آید.


فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین با اشاره به اینکه رزمایش امنیت و اقتدار پایدار به صورت سالانه و بر مبنای نیازمندی‌های موجود در خزر انجام می‌شود، گفت: دریای خزر به عنوان دریای صلح و دوستی در بین کشورهای حاشیه آن مطرح است و امنیت پایدار موجود در آن باید بدون آسیب پذیری و برای استفاده از منابع و منافع این دریا بر اساس قوانین و مقررات وضع شده بین‌‌المللی باشد.


وی تاکید کرد: ناوگان شمال مسئولیت حفاظت و حراست از منطقه ۲۰ درصد خزر و منابع و منافع جمهوری اسلامی در این محدوده را برعهده دارد و در طول سال، رزمایش‌های متعددی را از کوچکترین سطح تا رزمایش امنیت و اقتدار پایدار در این دریا انجام می‌دهد.


ناوگروه چهل و هفتم نیروی دریایی در حال انجام ماموریت در دریاهای جنوب است و پنج ناوگروه صلح و دوستی نیز از ناوگان شمال به کشورهای حاشیه خزر اعزام شده است

فرمانده نداجا خاطرنشان کرد: انجام عملیات های متعدد ساحل به دریا، دریا به هوا و تمرینات خاص یگان های شناور، تست سامانه های مختلف و انتقال دانش و تجربه از پرسنل قدیمی به جوان، مهمترین دستاوردهای این رزمایش هاست.


به گزارش آنا، رزمایش امنیت پایدار و اقتدار دریایی ۹۶ با بهره‌گیری از ظرفیت تمامی یگان‌های ناوگان شمال نداجا شامل منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع)، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)، مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع)، مرکز آموزش تکاوران دریایی قمر بنی هاشم(ع) و پایگاه‌های دریایی امیرآباد و آستارا، یکشنبه گذشته (۱۱ تیر) پس از برپایی محفل انس با قرآن کریم از عرشه ناوشکن دماوند، با رمز یا امام جعفر صادق (ع) با پیام صلح و دوستی در سایه اقتدار و توانمندی در دریای خزر آغاز و با اهداف به نمایش گذاشتن توانمندی‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش برای تأمین امنیت مستمر و پایدار در بزرگترین دریاچه جهان، اعلام آمادگی برای همکاری مشترک با سایر کشورهای حاشیه خزر برای استمرار امنیت در این پهنه آبی، آزمایش سامانه‌های مدرن تولید داخل و انتقال تجربیات لازم از کارکنان قدیمی و با تجربه به کارکنان جوان در محدوده ای به وسعت ۸۰ هزار کیلومتر مربع از دریای خزر به مدت پنج روز انجام شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر