صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۱۷ تير ۱۳۹۶
داداندیش در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد

بازی «مدافعان» روایتی از جوان‌ترین شهید مدافع حرم با بازی قهرمان المپیک

بازی رایانه‌ای «مدافعان» اقتباسی سمبلیک از داستان شهید سیدمصطفی موسوی دانشجوی واحد تهران غرب و جوان‌ترین شهید مدافع حرم است که با بازی کیانوش رستمی قهرمان المپیک ٢٠١٦ و امیر نوری بازیگر سینما و تلویزیون طراحی و تولید شده است.
کد خبر : 193029

دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اعلام این مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره حضور واحد تهران غرب در نمایشگاه بین‌المللی بازی‌های رایانه‌ای تهران اظهار کرد: «واحد تهران غرب با 6 بازی در این رویداد حضور یافت که دو بازی آن تحت سیستم عامل ویندوز و چهار بازی دیگر برای موبایل طراحی شده است.»


وی گفت: «به جز این 6 بازی، بازی‌های دیگری هم از سوی کانون دانشجویی بازی‌های رایانه‌ای واحد تهران غرب در دست طراحی و ساخت است.»



رئیس واحد تهران غرب گفت: «6 بازی تولید شده از سوی کانون دانشجویی بازی‌های رایانه‌ای این واحد شامل دو بازی کامپیوتری به نام‌های «مدافعان» و «illusion» و چهار بازی موبایلی به نام‌های «الکترون جو»، «هفت سین جو»، «آزمایشگاه هیگن» و «دانشجو» است که در نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران (TGS) ارائه شد.


وی درباره بازی مدافعان نیز افزود: «این بازی اقتباسی سمبلیک از داستان شهید سید مصطفی موسوی، دانشجوی واحد تهران غرب و جوان‌ترین شهید مدافع حرم است. شخصیت اصلی این بازی کیانوش رستمی قهرمان وزنه‌برداری المپیک ٢٠١٦ است که در عملیاتی کنار امیر نوری (بازیگر) و شهید مصطفی موسوی، قصد دارند شهر «العیس» سوریه را آزاد کنند که در این عملیات «موسوی» به شهادت می‌رسد.»




داداندیش درباره بازی‌های دیگر واحد تهران غرب به آنا گفت: بازی «هفت‌سین جو» هم یک بازی موبایلی با موتور یونیتی (unity) است که برای سیستم عامل‌های اندروید و ios طراحی و ساخته شده است. این بازی در نسخه اول خود دارای 20 مرحله است که در طراحی آن از اِلمان‌های نوروزی، سفره هفت‌سین و فرهنگ دید و بازدید استفاده شده است. این بازی با توجه به محدودیت زمانی که در مرحله وجود دارد، اهداف خاصی را برای تکمیل مراحل دنبال می‌کند.


وی ادامه داد: دو بازی «مدافعان» و «هفت‌سین جو» با کارگردانی پانته‌آ واعظ‌نیا کارتونیست، انیماتور، فوق لیسانس کارگردانی انیمیشن دانشکده سینما تئاتر و مدیر کانون بازی‌های رایانه‌ای تهران غرب و تهیه‌کنندگی بنده، تولید شده است.



رئیس واحد تهران غرب اضافه کرد: بازی «الکترون‌جو» هم اواخر سال 95 با موتور بازی‌سازی «کانستراکت 2» ساخته و برای سیستم عامل اندروید منتشر شد، این بازی با استفاده از تکنیک ساده الکترون‌ها و یون‌های مثبت و منفی ساخته شده است. در این بازی قوانین ساده فیزیکی حاکم است و برای تکمیل هر مرحله باید همه یون‌ها به همدیگر متصل شوند. محمد رخشانی هم مسئول پروژه این بازی است.



داداندیش درباره فعالیت‌های کانون دانشجویی بازی‌های رایانه‌ای واحد تهران غرب گفت: «این کانون حدود ۲ سال است که فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرده است و به تحقیق و تولید بازی‌های موبایلی و کامپیوتری می‌پردازد. نشریه بازیجو، مجله رسمی این کانون است که به‌صورت دوماهنامه و از اردیبهشت امسال منتشر می‌شود.»


به گزارش آنا، روز گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از غرفه واحد تهران غرب در نمایشگاه tgs با قدردانی از فعالیت‌های این واحد در حوزه بازی سازی رایانه‌ای گفت: «واحد تهران غرب یک بازی رایانه‌ای درباره شهید مدافع حرم، سید مصطفی موسوی طراحی و تولید کرده است. این موضوع نشان دهنده آن است که فعالیت در حوزه بازی‌سازی یک کار فرهنگی و اقتصادی است و می‌تواند در کنار تولید و اشتغال، ارزش‌های فرهنگی و ملی را در جامعه ترویج دهد.»



انتهای پیام/

ارسال نظر