صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۶

10 توصیه برای در امان ماندن از کلاهبرداری اینترنتی

پلیس فتای تهران به دنبال افزایش استفاده از فضای مجازی و کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان خواست تا با رعایت 10 توصیه از مورد کلاهبرداری قرار گرفتن خود جلوگیری کنند.
کد خبر : 192835

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پلیس فتای پایتخت به منظور پیشگیری از وقوع جرم کلاهبرداری اینترنتی، رعایت موارد زیر را توصیه می‌کند:
1- در خصوص داد و ستدهای فضای مجازی مخصوصا آگهی‌هایی که مشکوک هستند از پرداخت هرگونه وجه به صورت کارت به کارت ممانعت شود.


2- از باز کردن هر گونه لینک‌های مشکوک که معمولا تلفیقی از اعداد و حروف هستند، خودداری شود.


3- در هنگام خرید از فروشگاه‌های آنلاین حتما از اهراز هویت افراد فروشنده اطمینان حاصل کنید.
4- برای واریز پول به حساب اشخاص نیازی به ارائه اطلاعات بیش از شماره کارت یا حساب نیستند.


5- برای جلوگیری ازحمله باج افزار‌ها همیشه آنتی ویروس خود را به روز کرده و از نسخه‌های پشتیبان اصلی حافظه‌های ابری (cloud storage) استفاده کنید.


6- صحت و سقم پیامک‌های دریافتی در خصوص برنده شدن در قرعه کشی شرکت‌ها و موسسات از طریق سایت معتبر آنها و یا شماره تماس موسسات بررسی شود در ضمن جهت واریز وجه نیازی به رمز اینترنتی حساب نیست.
7- افراد سودجو با ارسال پیامک در خصوص برنده شدن شما در قرعه کشی، اقدام به دریافت وجه جهت ارسال جایزه می‌کنند که پس از دریافت وجه یا هیچ جنس و کالایی برای قربانی ارسال نمی شود و یا در صورت ارسال، کالایی که ارزشی کمتر از مبلغ واریزی دارد به قربانی تحویل داده میشود.
8-جهت ارتباط با شرکت‌های داخلی و خارجی و مبادلات مالی از طریق ایمیل حتما ایمیل توسط کاربر وارد شود و از reply خودداری شود ( جهت ارسال فاکتور و دریافت شماره حساب از طریق ایمیل) همچنین صحت شماره حساب اعلامی از طریق تماس تلفنی و فکس نیز بررسی شود.
9- در برخورد با پیامک‌های دریافتی در خصوص برنده شدن در قرعه کشی هیچگونه مشخصات حساب بانکی مانند رمز اینترنتی، تاریخ انقضا، CVV2 و ... ارسال نشود.
10- در تالارهای گفتگو به دلیل مشخص نبودن هویت اصلی کاربران حتی المقدور اقدام به معامله نکنید. در موارد بسیاری افراد پس از واریز وجه، کالایی دریافت نمی‌کنند و تنها به شماره کارتی که مبلغ مورد نظر را به آن واریز کرده‌اند جهت پیگیری و شکایت دلخوش هستند، در صورتی که سودجویان اکثرا از کارت‌هایی که به نام فرد دیگریست(کارت‌های سرقتی، حساب‌های جعلی و ...) استفاده می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر