صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۰ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴

مهاجرت رسمی 3200 ایرانی برای کار

رئیس انجمن کاریابی‌های بین‌المللی کشور از مهاجرت 3 هزار و 200 نفر از طریق کاریابی‌های خارجی دارای مجوز در سال گذشته خبر داد.
کد خبر : 19235

حسن کرباسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه عمده افراد مهاجرت‌کننده جزو نیروهای متخصص کشور بودند، گفت: کشورهای دانمارک، استرالیا، عراق، کانادا و ترکیه بیش‌ترین سهم را در پذیرش مهاجران ایرانی داشتند.


وی با تاکید بر اینکه اعزام نیرو به خارج از کشور در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد، افزود: شخص وزیر و معاون امور بین‌الملل این وزارتخانه در تمامی سفرهای خارجی بحث اعزام نیروی کار را نیز در تفاهم‌نامه‌ها می‌گنجانند، اما توسعه این صنعت به توسعه روابط دیپلماتیک کشور نیز بستگی دارد.


کرباسی با بیان اینکه طی چند سال اخیر تفاهم‌نامه اجرایی برای اعزام نیروی کار به‌ خارج از کشور نداشتیم، اظهار کرد: در سال گذشته وزیر تعاون با همتایان قطری و کویتی تفاهم‌نامه‌هایی را برای اعزام نیرو به خارج از کشور امضا کرد، اما متاسفانه هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.


رئیس انجمن کاریابی‌های بین‌المللی کشور تاکید کرد: با وجود انعقاد تفاهم‌نامه همکاری از سوی وزرای این کشورها، سیستم دیپلماتیک و امور خارجه آنها با ایران همکاری نداشتند و برای نیروهای کار ایرانی ویزا صادر نمی‌کنند.


تفاهم‌نامه همکاری میان ایران و کویت برای انتقال تجربیات در حوزه دانش فنی، مهندسی و اعزام نیروی کار ایرانی اواخر دی ماه سال گذشته به امضای قائم مقام وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و الدوسری معاون وزیر کار کویت امضا شد.


با وجود اینکه یادداشت انتقال نیروی کار و دانش فنی میان ایران و کویت در سال 79 امضا شده و در سال گذشته نیز توافق اجرایی آن به امضا رسید، همچنان پس از گذشت سال‌ها به نظر می‌رسد کویت علاقه‌ای جذب نیروی کار ایرانی ندارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر