صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۶

سورنا ستاری: ارتقای رتبه ایران در تولیدات علمی مهندسی دریا

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به آمار منتشرشده از سوی سایت نظام رتبه‌بندی سایماگو از ارتقای رتبه ایران در تولیدات علمی حوزه مهندسی دریا خبر داد.
کد خبر : 192191

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از مهر، سورنا ستاری با اشاره به آمار منتشرشده نظام رتبه‌بندی سایماگو، گفت: «ایران در سال ۲۰۱۶ رتبه ششم تولیدات علمی را در رشته مهندسی دریا از آن خود کرد و توانست در جدول رتبه‌بندی بالاتر از کشورهای استرالیا، آلمان ایتالیا و فرانسه قرار گیرد».


ستاری افزود: «کشور ایران با انتشار ۵۷۴ مقاله در حوزه مهندسی دریا و رشد ۵۹ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۵ جایگاه ششم را به خود اختصاص داده است».


رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به آمار منتشرشده از سوی سایت نظام رتبه‌بندی سایماگو بیان کرد: «ایران در کل حوزه‌های مهندسی در رتبه دوازدهم قرار دارد و حوزه مهندسی دریا با کسب رتبه ششم پیشتاز در حوزه‌های مهندسی کشور در این نظام رتبه‌بندی و بالاتر از حوزه‌هایی نظیر الکترونیک ، عمران ، مکانیک و هوافضا است و این در حالی است که ایران در پایان سال ۲۰۱۵ با ۳۶۰ مقاله در رتبه ۱۲ و پایین‌تر از کشورهای ایتالیا و آلمان قرار داشت».


ستاری همچنین از افزایش رشد ۳۰ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی در سه ماه اول ۹۶ نسبت به سال ۹۵ خرداد و گفت: «با تعیین کارگزار تخصصی دریایی در معاونت علمی و فناوری این روند نسبت به گذشته با سرعت بیشتری در حال پیگیری است».


معاون علمی و فناوری افزود: «ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی، با کمک سازمان‌ها، متخصصان و اساتید دانشگاهی در حوزه دریا اقدام به تدوین نقشه راه فناوری‌های دریایی کشور کرده است، که خوشبختانه در فاز اول ۴۴ محور فناوری مشخص و زیر فناوری‌های مرتبط با آن استخراج شد. در ادامه با همکاری اساتید و متخصصان این حوزه تاکنون برای ۱۱ محور شناسنامه فناوری تهیه‌ شده است».


ستاری تکمیل نقشه راه فناوری‌های دریایی کشور را بستری مناسب جهت حمایت و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های الویت دار دریایی کشور بیان کرد و گفت: «امیدواریم تا با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی و دانشگاه‌های کشور شاهد توسعه فناوری‌ها و صنعت دریایی کشور باشیم».


انتهای پیام/

ارسال نظر