صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۰ - ۱۲ تير ۱۳۹۶
رئیس سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور خبر داد:

احداث 173 واحد کلاس درس در سه استان محروم کشور

رئیس سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور از پیش بینی احداث 173 واحد کلاس درس در سه استان محروم کشور در سال 96 خبر داد.
کد خبر : 191972

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمدتقی نظرپور در ششمین نشست شورای هماهنگی و بهبود و ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور که به میزبانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و باحضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: طی تفاهم نامه‌ای که امسال با بنیاد علوی و بنیاد برکت داریم، قرار است 173 کلاس درس در 3 استان محروم کشور از جمله سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و هرمزگان احداث شود که 50 درصد اعتبارات از سوی این بنیاد‌ها و نیمی دیگر توسط سازمان نوسازی تامین می‌شود.


وی با اشاره به مطلوب نبودن اعتبارات در این بخش گفت: برای محقق شدن تعهدات نیاز به تامین اعتبار داریم.


نظرپور افزود: در این 3 استان چندین طرح نیمه تمام داریم که پیشرفت فیزیکی آنها بیش از 80 درصد است که در صورت دریافت اعتبار لازم می‌توانیم در مهر ماه 96 تعهدات پیش بینی شده را به انجام برسانیم.


رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: در جشنواره سواحل مکران، کار احداث 99 پروژه از 170 پروژه مصوب آغاز شد که تاکنون 29 پروژه به بهره‌برداری رسیده است.


وی ادامه داد: مدارسی که توسط بنیاد علوی و بنیاد برکت احداث می‌شود، نیازمند نگهداری و تجهیزات است، بنابراین اگر همگام با افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، اعتباراتی برای تجهیز و نگهداری آنها اختصاص داده نشود، عمر این مدارس کوتاه خواهد بود.


نظرپور خاطرنشان کرد: اگر در سازمان برنامه و بودجه، ردیف اعتباری به منظور تجهیز و نگهداری مدارس اختصاص یابد، مشکل نگهداری مدارس حل خواهد شد و مدارس عمر مفید بیشتری خواهند داشت.


رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اعتبارات مورد نیاز هزار میلیاردی برای تعمیرات اساسی 105 هزار مدرسه در کشور، یادآور شد: تامین این هزینه از سوی آموزش و پرورش به تنهایی مقدور نیست و برای افزایش طول عمر فضاهای ساخته شده آموزشی و پرورشی، به یاری سازمان‌ها و نهادهای دیگر نیاز است.


انتهای پیام/

ارسال نظر