صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۶ - ۱۲ تير ۱۳۹۶
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان:

تنها ۲۰ درصد جامعه ورزش می‌کنند

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان گفت: در کشور ما تنها ۲۰ درصد افراد به فعالیت‌های ورزشی می‌پردازند که با ایده‌آل یک جامعه فاصله دارد.
کد خبر : 191966

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بازنشستگی کشوری، افشین ملایی در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشوری، با بیان اینکه در اسلام، انسان بدون در نظر گرفتن رنگ پوست و نژاد، دارای کرامت است،‌ گفت: توجه به این مطلب باعث تغییر نگاه‌مان خواهد شد. بنابراین باید بازنگری از دوران کودکی تا دانشگاه، درباره نوع نگرش به انسانیت صورت گیرد.


مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه ورزش می‌تواند برای سلامتی دوران سالمندی مفید باشد، اظهار کرد: بخشی از تکامل انسان در دوران پیری انجام می‌شود و ورزش می‌تواند تا ۲۰ سال فاصله سن تقویمی و سن جسمی ما را تغییر دهد که همین امر باعث افزایش بهره‌وری ملی می‌شود. بنابراین باید به سمتی برویم که با بهره‌وری بالا، ثروت را به جامعه تزریق کنیم.


ملایی به مشکل کاهش حقوق بازنشستگان در زمان بازنشستگی اشاره و تصریح کرد: اگر شاغلان در کشور، با کارکرد مناسب میزان بهره‌وری در کشور را افزایش دهند، سبب ثروتمند شدن کشور شده و در نتیجه افراد نیز می‌توانند با حقوق کافی و قابل قبول بازنشسته شوند.


وی افزود: در کشور ما تنها ۲۰ درصد افراد به فعالیت‌های ورزشی می‌پردازند که با ایده‌آل یک جامعه فاصله دارد. باید ورزش را به اصلی‌ترین نیاز جامعه از ابتدای زندگی افراد، تبدیل کنیم تا فرد به زندگی و ورزش در کنار هم عادت کند.


ملایی بیان کرد: کاری که در حال انجام آن در حوزه ورزش هستیم یک نظام مربیگری با عنوان نظام مربیان تندرستی است که هدف آن بیان چگونگی حفظ سلامت است.


مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت ورزش و جوانان در پایان با اشاره به اینکه وزارت ورزش و جوانان به همراه همه فدراسیون‌ها در خدمت بازنشستگان است، افزود: ورزشگاه‌ها باید در اختیار نظام آموزشی قرار بگیرد تا همه بتوانند با پرداخت حداقل هزینه یا رایگان، دارای شادابی و نشاط شوند.


عباس رشیدی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره سراسری از ۱۲ تا ۱۴ تیرماه در ۵ رشته ورزشی دارت، شنا، شطرنج، تیراندازی با تفنگ بادی و تنیس روی میز در تهران برگزار و ۳۱۹ بازنشسته زن و مرد از ۳۱ استان کشور در این مسابقات به رقابت می پردازند.


رشیدی افزود: از میان ۳۱۹ نفر ورزشکار، ۱۳۹ نفر زن و ۱۸۰ نفر مرد در این مسابقات حضور دارند. میانگین سنی ورزشکاران شرکت کننده ۵۷,۵ سال است.


وی با اشاره به اهداف مهم برگزاری نخستین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشوری، اظهار کرد: فرهنگ سازی برای جلوگیری از فقر حرکتی در میان بازنشستگان، انتقال شادی و نشاط به جامعه با اجرای فعالیت‌های ورزشی بازنشستگان در کل کشور، افزایش امید به زندگی، ارتقای وضعیت اجتماعی و توجه به منزلت بازنشستگان از جمله اهداف برگزاری و توسعه جشنواره ورزشی است.


رشیدی افزود: در تمام دنیا سندیکاها سرآمد فعالیت‌ها و جنبش‌ها هستند و در این حرکت نیز باید کانون‌های بازنشستگی و بازنشستگان جلودار برگزاری و فرهنگ سازی ورزش در میان هم سالان خود باشند.


در این آیین، از فعالیت‌های ورزشی زین العابدین کاظمی، قهرمان ۱۵ سال کشتی ناشنوایان جهان و بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری تقدیر شد.





انتهای پیام/

برچسب ها: افشین ملایی
ارسال نظر