صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۶

چه کسی تکواندو را به این روز انداخت؟/ یکی علیه همه، همه علیه یکی

سریال ناکامی های تکواندوی ایران انگار تمامی ندارد؛ کسب نتیجه ضعیف تیم ملی در مسابقات جهانی کره جنوبی نشان داد که تکواندو با سرعت زیادی در حال سقوط است.
کد خبر : 191587

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، امروز تکواندوی ایران حال و روز خوشی ندارد. حرف از مسابقات جهانی که با نتیجه ضعیفی برای تیم ملی ایران به پایان رسید، نیست آغاز مشکلات به گذشته نه چندان دور برمی‌گردد. از روز‌هایی که رئیس فدراسیون تکواندو منتقدان را از خود راند و هر کسی که یک انتقاد کوچکی از فدراسیون تکواندو می کرد شرایطی را برای وی ایجاد می‌شد که مجبور به ترک این رشته ورزشی می‌شد.


بعد از ناکامی در المپیک ریو حالا این بار مسابقات جهانی کره جنوبی بهانه ای شد تا دوباره رئیس 17 ساله فدراسیون تکواندو زیر تیغ منتقدان قرار بگیرد. تیم ملی در مسابقات جهانی در حسرت طلا ماند و تنها سهم ملی پوشان از این رقابت‌ها دو مدال نقره و یک برنز بود. این ناکامی بهانه‌ای شد تا دوباره تمام حرف‌ها و حدیث هایی که بعد از المپیک ریو در مورد عملکرد ضعیف رئیس اصفهانی تکواندو زده می شد باز هم بی‌پرواتر از قبل مطرح شود و این بار حالا کار به جایی رسیده که جامعه رسانه به دنبال احقاق حق برای اهالی تکواندو شده است و با جمع آوری امضا و ارسال آن به وزیر ورزش و جوانان به دنبال بازگشت روزهای خوب به تکواندو است.


لقب دیکتاتور، بی‌توجهی به صحبت‌های‌ اهل فن و قرار دادن تابلوی ورود ممنوع مقابل پیشکسوتان منتقد و مدال‌آوران این رشته ورزشی اتهاماتی است که مخالفان پولادگر این روزها و در تمام ماه‌های گذشته به او می‌زنند. در چند سال اخیر تعدادی از ستارگان تکواندو از جمله رضا مهماندوست، میلاد بیگی و محمد باقری معتمد مجبور به ترک کشور شدند و این روزها بیگی و مهماندوست مدال های رنگارنگ المپیک و جهانی را از آن خود می کنند اما زیر پرچم کشور آذربایجان! البته فدراسیون تنها واکنشش به این موضوع این بود که این افراد وطن فروش و مزدور هستند. مخالفان پولادگر البته به همین افراد ختم نمی شوند در داخل ایران هم هادی ساعی پرافتخارترین تکواندوکار ایران، افلاکی، مرتضی کریمی و.... از مخالفان پولادگر هستند و همانطور هم که می بینیم این افراد جایی در فدراسیون ندارند.



پولادگر از سال 79 تاکنون ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده دارد و در این سال ها موفقیت هایی هم برای تکواندو داشته، او در این 17 سالی که ریاست فدراسیون را برعهده دارد تاکنون 5 دوره المپیک را تجربه کرده که سهم تکواندوی ایران در این المپیک‌ها 6 مدال رنگارنگ بوده است.او دان هفت از فدراسیون جهانی (WTF) و همچنین داور و مربی بین‌المللی تکواندو هم است که البته پیشینه مدیریتی او در رشته تکواندو به 32 سال قبل برمی‌گردد. او از سال 63 تا 69 رئیس هیات تکواندو شهرستان قم بوده و از سال 73 تا 79 هم دبیری فدراسیون را برعهده داشت و از سال 1379 تا به امروز هم ریاست این فدراسیون را در اختیار داشته است. او همچنین عضو شورای اجرایی فدراسیون جهانی تکواندو و نایب رئیس اتحادیه تکواندو آسیا هم است و در این سال ها علاوه بر موفقیت‌هایی که داشته تنش ها و حواشی هم برای تکواندو به بار آورده است؛ پولادگر مخالف جدی کانون تکواندوکاران ایران بود و از همان ابتدا با فعالیت های این کانون مبنی بر اعزام غیردولتی ورزشکاران ایران به تورنمنت معتبر تکواندو مخالفت جدی خودش را اعلام کرد و این پرونده تا سال ها باز بود و حواشی متعددی داشت.اما از دیگر اقدامات پولادگر که در این سال ها سیل منتقدان را به سمت خود روانه کرد برکناری مهماندوست بود.



درست قبل از المپیک لندن رضا مهماندوست به دلیل درخواست مطالباتش از فدراسیون برکنار شد و پولادگر فریبرز عسگری را در آن سال به عنوان سرمربی تیم انتخاب کرد. تیم در المپیک لندن که همه امیدوار به کسب مدال طلا بودند بسیار ضعیف کار کرد و یوسف کرمی از دور مسابقات حذف شد و تنها محمد باقری معتمد به نشان نقره رسید. از آن زمان به بعد منتقدان تکواندو معتقدند اگر فدراسیون در آستانه المپیک لندن آن تصمیم را نمی گرفت به احتمال زیاد در لندن تکواندو طلایی می‌شد.


به هر روی لندن با همه اتفاقاتش گذشت و تکواندو ایران که تا قبل از المپیک ریو دوران آقایی خود را سپری می کرد و در هر تورنمنت و مسابقه با اقتدار قهرمان می شد در المپیک ریو باز هم شکست و ناکامی سهم تکواندوکاران المپیکی شد. کسب نتیجه ضعیف تیم ملی تکواندو در بزرگترین آوردگاه ورزش جهان باعث شد تا منتقدان تکواندو دوباره لب به انتقاد بگشایند اما فدراسیون پولادگر ترجیح داد سیاست سکوت را در پیش بگیرد و خود را پشت تک مدال برنز کیمیا علیزاده در ریو پنهان کرد. ناکامی در المپیک ریو، مسابقات جام جهانی، گرند پری و این بار هم شکست در مسابقات جهانی کره جنوبی باعث شد تا منتقدان وی دوباره با پررنگ‌کردن نقاط ضعف مدیریتی وی خواهان رفتنش از فدراسیونی شوند که وی 23 سال پیش وارد آن شد. امروز شرایط تکواندو ویژه است.داورزنی معاون وزیر ورزش معتقد است نفاق این رشته را از مسیر اصلی خارج کرده است. حالا سوال این است این نفاق را چه کسی وارد پرافتخارترین ورزشی رزمی ایران کرده است و سوال مهم‌تر اینکه برای خروج تکواندو از شرایط فعلی باید چه کاری انجام داد. آیا راه حل رفتن پولادگر از فدراسیون است؟ به هر حال اگر امروز فکری به حال این رشته پرافتخار نکنند؛ سقوط تکواندو با سرعتی بیشتری رخ خواهد داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر