صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۰ - ۱۰ تير ۱۳۹۶

مسابقه ملی کتیبه نگاری زبان های خارجی در صنایع دستی

معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور ایجاد بازارهای بین المللی و تسهیل انتقال فرهنگ و هنر ایرانی به دیگر کشورها « مسابقه ملی کتیبه نگاری زبان های خارجی » را برگزار می‌کند.
کد خبر : 191290

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، صنایع خلاق، صنایعی هستند که ریشه در خلاقیت فردی، مهارت و استعداد دارند و پتانسیل بسیار خوبی در ایجاد شغل و ثروت دارند. این صنایع در اقتصاد کشورها در حال کسب اهمیتی روزافزون هستند و هر کشوری برای توسعه باید توجه ویژه ای به آنها داشته باشد. اما متاسفانه علی رغم تسهیل مبادله و وجود تکنولوژی های جدید یک نابرابری عمیق بین کشورها در بهره برداری از این صنایع وجود دارد. یکی از راهکارهای مقابله با این نابرابری تسهیل دستیابی به بازارهای جهانی است.


صنایع دستی نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای تحقق پتانسیل آن در ایجاد شغل و ثروت از جمله در صنعت گردشگری باید امکان عرضه و انتقال آن به دیگر کشورها را افزایش داد. این عرضه بین المللی علاوه بر جنبه اقتصادی در گسترش فرهنگ و هنر ملی در سطحی جهانی نیز بسیار تاثیرگذارخواهد بود.


به همین جهت معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی مسابقه ملی « کتیبه نگاری زبان های خارجی » را برگزار می کند. برای نخستین مسابقه پنج زبان آلمانی، انگلیسی، اسپانیایی، فرانسه و عربی انتخاب شده اند. جملاتی که در این مسابقه برگزیده شده اند معمولا عبارتند از نقل قول های بزرگان ادبی، فلسفی و فرهنگی زبان های مربوطه و همچنین ضرب المثل های آنها. این جملات همراه با ترجمه هایشان در اختیار هنرمندان قرار می گیرند تا به عنوان کتیبه بر روی صنایع دستی ثبت شوند. لازم به ذکر است که ترجمه های فارسی نباید بر روی آثار ثبت شوند و این ترجمه ها صرفا جهت اطلاع هنرمندان از پیام جملات فرستاده می شوند.


علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه می‌توانند به منظور دریافت جملات انتخاب شده فراخوان با آدرس ایمیل یا آدرس تلگرامی مکاتبه و مراجعه کنند. هر هنرمند در هر یک از زبان های مذکور می تواند یک اثر را شرکت دهد و عکس آثار خود را تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۶ به آدرس ایمیل یاد شده ارسال کند.


در نهایت پس از تایید آثار، نمایشگاهی از آثار انتخاب شده در مسابقه برگزار خواهد شد.



انتهای پیام/

برچسب ها: صنایع دستی
ارسال نظر