صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

راه توسعه بسیاری از مناطق محروم ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی است/ نمی‌شود یک‌شبه مناطق محروم را حذف کنیم

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اقدام وزارت علوم در حذف رشته‌ها را غیرکارشناسی دانست و گفت: نمی‌شود یک شبه در تهران بنشینیم و این تعداد دانشگاه با هیئت‌های علمی و کارکنانش را در مناطق محروم حذف کنیم.
کد خبر : 191199

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خبرگزاری دانشجو، میرحمایت میرزاده به حذف برخی رشته‌های دانشگاه آزاد از سوی وزارت علوم و تحقیقات اشاره کرد و گفت: «این یک کار غیرکارشناسی است، مسئولان باید بدانند که یکی از راه‌های توسعه بسیاری از مناطق محروم ایجاد دانشگاه آزاد است، حال دلیل نمی‌شود بخاطر اینکه 3-4 دانشجو کم شده این رشته‌ها را حذف کنند.»


او با تاکید براینکه اقدام وزارت علوم غیرکارشناسی بوده و صلاح در این است که مسئولان این رشته‌ها را مجددا برگردانند، افزود: «اگر هم قرار است روزی رشته‌ای حذف شود، مسئولان باید از مراکز استان‌ها و پایتخت شروع کنند، نه اینکه دانشگاه مناطق محروم را تعطیل کنیم و با این کار عملا به افراد بگوییم به تهران مهاجرت کنند.»


میرزاده گفت: «اگر قرار بود این رشته‌ها حذف شود وزارت علوم باید ۲۰ سال پیش از خواب بیدار می‌شد و اصلا اجازه نمی‌داد که دانشگاه تاسیس شود. نمی‌شود یک شبه در تهران بنشینیم و این تعداد دانشگاه با هیئت‌های علمی و کارکنانش را در مناطق محروم حذف کنیم. اگر قرار است رشته‌ای حذف شود باید رشته‌های پایتخت و مراکز استان‌ها حذف شود؛ به طور مثال رشته کشاورزی و دامپروری، صنایع دستی، شیلات و... در تهران به چه دلیل ایجاد شده است؟! هرکدام از این رشته ها باید در مناطقی که مختص آن رشته است ایجاد شود.»


سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در پایان گفت: «اگر وزارت علوم می‌خواهد کار کارشناسی انجام دهد باید به جای حذف رشته‌های دانشگاهی در مناطق محروم که موجب توسعه این مناطق بوده و البته پتانسلی لازم برای اشتغال جوانان بعد از تحصیل را دارد، رشته هایی که به صورت غیرکاربردی در تهران و مراکز استان‌ها ایجاد شده را حذف کند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر