صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پس از زیمنس و لینده؛

غول ماشین‌سازی آلمان آماده بازگشت به پتروشیمی ایران

شرکت DWEبه عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکت‌های صنایع سنگین جهان آماده بازگشت و سرمایه گذاری در صنایع پتروشیمی ایران شد.
کد خبر : 191047

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران، پس از گفت‌وگوها و حتی توافق اولیه با شرکت‌های آلمانی همچون اوده، باسف، زیمنس، لینده و لورگی برای سرمایه‌گذاری، خرید دانش فنی و مشارکت مهندسی در طرح‌های جدید صنعت پتروشیمی ایران، دور جدید مذاکرات با شرکت DWE به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکت‌های صنایع سنگین جهان در زمینه ساخت تجهیزات پتروشیمی و پالایشگاهی آغاز شده است.


بر این اساس نمایندگان ارشد شرکت‌های بین‌المللی آلمان شامل KELVINE، MAN Diesel & Turbo و DWE برای سرمایه گذاری در مجتمع پتروشیمی فارابی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر اعلام آمادگی کرده اند.


سید ابراهیم سقایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی با اشاره به بازدید نمایندگان ارشد شرکت بین‌المللی KELVINE آلمان به منظور ظرفیت‌های سرمایه گذاری مجتمع پتروشیمی فارابی در ماهشهر بازدید کرده اند، گفت: هم اکنون فرصت هیا سرمایه گذاری 20 تا 150 میلیون یورویی در پتروشیمی فارابی وجود دارد.


وی با اشاره به انجام گفتگو و آمادگی شرکت‌های آلمانی MAN Diesel & Turbo و DWE به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکت‌های صنایع سنگین جهان در زمینه ساخت تجهیزات پتروشیمی و پالایشگاهی، افزود: هم اکنون فرصت های جذاب سرمایه گذاری در این مجتمع پتروشیمی تعریف شده است.


پتروشیمی فارابی دارای سه واحد اصلی تولید انیدرید فتالیک (PA)، دی اکتیل فتالات (DOP) و دی اکتیل ترفتالات (DOTP) و مجموعه‌ای از واحدهای خدماتی جانبی در منظقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر است.


این مجتمع پتروشیمیایی از ظرفیت تولید سالانه 34.5 هزار تن انیدرید فتالیک (PA) و 55 هزار تن دی اکتیل فتالات (DOP) برخوردار بوده و سابقه ساخت و بهره برداری از آن به سال 1356 باز می‌گردد.


انتهای پیام/

ارسال نظر