صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بیرانوندی در گفت‎وگو با آنا:

حذف رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی احساسی است/ دلیل حذف رشته‌ها پاسخ منطقی ندارد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد که حذف رشته‎های دانشگاه آزاد اسلامی از سوی وزارت علوم احساسی و نوعی تقابل است.
کد خبر : 190806

دکتر محمد بیرانوندی درباره اقدام وزارت علوم در حذف بیش از 2800 رشته‌ محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واکنش نشان داد و به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی دارای دانشجویان و هیات علمی بسیاری است. بنابراین اقداماتی که قرار است له یا علیه این دانشگاه صورت بگیرد باید کاملا کارشناسی شده باشند نه احساسی.»


او در این باره گفت: «متاسفانه حذف رشته‎محل‎ها از سوی وزارت علوم علیه این دانشگاه احساسی به شمار می‎آیند.»


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اعمال سیاست‎های احساسی را خسارت بار دانست و افزود: «اگر به برنامه‎های کلان به ویژه مسائل دانشگاهی و علمی احساسی نگاه کنیم قطعا دچار آسیب‎های جبران ناپذیری خواهیم شد.»


بیرانوندی گفت: «به نظر من نوعی نگاه تقابل میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی به خاطر عزل و نصب‎ها به وجود آمده است. یعنی به قول معروف "این به جای این، آن به جای آن" یا "این در عوض این، آن در عوض آن" بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم شکل گرفته است. یعنی اینکه نگاه‎های احساسی را فدای همه چیز می‎کنیم.»


او افزود: «در خرم آباد که حوزه انتخابیه من است؛ چندین رشته از دانشگاه آزاد اسلامی این حوزه حذف شده‌اند. در حالی‎که ظرفیت دانشجویان در این واحد تکمیل است و هیچ توجیهی برای حذف رشته‌هایی مانند حقوق و کشاورزی وجود ندارد. این رشته‎ها پیشنه بسیار خوبی در منطقه خرم آباد دارد و هیچ دلیلی برای حذف آن‎ها قابل قبول نیست.»


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: «وقتی معادلات را کنار یکدیگر می‎گذاریم، می‎بینیم که نه کیفیت آموزشی و نه ظرفیت دانشجویان دانشگاه آزاد در خرم آباد کاهش پیدا کرده‌اند. بنابراین وقتی به هیچ پاسخ منطقی مواجه نمی‏‌شویم این سوال در ذهنمان خطور می‎کند که چرا و به چه دلیلی وزارت علوم می‎خواهد رشتههایی را حذف کند؟ پاسخ پرسش روشن است و آن تقابل با دانشگاه آزاد اسلامی است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر