صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ابطحی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد

اقدام وزارت علوم در حذف رشته‌ها، استادان را بیکار و آزمایشگاه‌ها را تعطیل می‌کند

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد کد رشته‌محل‌های دوره کارشناسی‌ارشد این دانشگاه از سوی وزارت بهداشت حذف نشده است بلکه وزارت علوم اقدام به حذف رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از دو واحد علوم پزشکی تهران و داروسازی تهران کرده است.
کد خبر : 190643

دکتر سیدعلی ابطحی درباره رشته‌محل‌های حذف شده دوره کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «به دلیل تعامل بسیار مناسب دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اینکه دانشگاه به شیوه‌ای بسیار مناسب همه الزامات را رعایت کرده است و در سه سال گذشته همه واحدهای پزشکی دانشگاه ارتقاء پیدا کرده‌اند، بنابراین در رشته‌هایی که تعامل دانشگاه با وزارت بهداشت است، هیچ مشکلی وجود ندارد. همه رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور مجوز دارند و می‌توانند دانشجو بگیرند و هیچ جای نگرانی وجود ندارد.»


او ادامه داد: «البته برای حوزه پزشکی رشته‌های جدیدی در دو مقطع دکتری و کارشناسی‌ارشد اضافه شده است که این رشته‌ها نیز مجوز پذیرش دارند و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.»


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: «تعدادی از رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی اما با وزارت علوم ارتباط دارد. این رشته‌ها چه در واحد علوم پزشکی تهران و چه در واحد علوم دارویی تهران حذف شده‌اند.»


ابطحی افزود: «این در حالی است که برای همه این رشته‌ها شرایط آموزشی از قبیل استاد، تجهیزات آزمایشگاهی و ... در نظر گرفته شده است و دانشگاه در این زمینه هزینه بسیار سنگینی را متحمل شده است، اما اکنون استادان با این وضعیت بیکار می‌شوند، سرمایه‌گذاری‌ها و آزمایشگاه‌ها تعطیل می‌شوند. مهمتر اینکه همه این فرصت‌های مناسب از خانواده و از دانشجویان گرفته شده است.»


او گفت: «در واحد داروسازی، رشته‌های مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، زیست‌سلولی ملکولی گرایش ژنتیک، زیست‌جانوری سلولی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، نانوتکنولوژی پزشکی، سم‌شناسی پزشکی و نظارت بر امور دارویی و در واحد پزشکی، رشته‌های روانشناسی بالینی، روانشناسی تربیتی، زیست‌شناسی جانوری، زیست‌شناسی میکروبیولوژی و ... حذف شده‌اند.»


او در پایان گفت: «من مطمئنم که وزارت علوم و شخص دکتر فرهادی، به عمق مطلب پی می‌برند که یک فرصتی از خانواده‌ها گرفته شده است چون یک سرمایه‌گذاری خوب در تهران برای این رشته‌ها صورت گرفته است و چه کارکنان و استادانی که در بخش‌های بالینی این آزمایشگاه‌ها فعال هستند. بنابراین خانواده‌ها اصلا نگران نباشند و ما امیدواریم که با پیگیری‌های معاونت آموزشی دانشگاه و سایر مسئولان، این مشکل‌ به زودی رفع شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر