آلودگی جگر به تب کریمه کنگو شایعه است
به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اتاق اصناف ایران، غلامحسن شیرازی گفت: از سوی وزارت بهداشت نیز این گونه اعلام شده که مصرف دل، جگر و قلوه مشکل خاصی نداشته و آنچه در برخی شبکههای مجازی در این باره عنوان شده، صحت ندارد. ما نیز این موضوع را به واحدهای خود ابلاغ کردهایم.
وی افزود: مردم میتوانند با خیال راحت به مصرف این مواد بپردازند چرا که آنچه در واحدهای صنفی تهیه میشود، تماما از سوی کشتارگاهها تامین شده و در کشتارگاهها نیز نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه با بیان اینکه این شایعه پنج تا شش برابر فروش اهالی این صنف را کاهش داده است، اظهار کرد: این اتفاق در شرایطی رخ میدهد که همه چیز تحت کنترل است و همانطور که اشاره شد از نظر بهداشت مواد هیچگونه جای تردیدی وجود ندارد.
شیرازی همچنین اظهار کرد: حتی افرادی که در کنار خیابانها به فروش دل، جگر و قلوه میپردازند هم تاکنون مشکلی نداشته و هیچگاه رخ نداده است که در واحدهای این صنف مشکلی گزارش شود. این در حالی است که در حال حاضر حداقل ۸۰۰ واحد صنفی مجاز در تهران فعالیت دارند.
انتهای پیام/