صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۳ تير ۱۳۹۶
مدیرعامل پتروشیمی فن‌آوران خبر داد:

افزایش تولید متانول در کشور

مدیرعامل پتروشیمی فن‌آوران با بیان این که رفع تحریم‌ها فرصتی برای رشد این شرکت پتروشیمی است، گفت: واحد متانول فن‌آوران پس از 13 سال به ظرفیت اسمی خود می‌رسد.
کد خبر : 189817

به گزارش گروه اقتصادی آنا از نیپنا ، بهمن بهزادی مدیرعامل پتروشیمی فن‌آوران اظهار کرد: شرکت پتروشیمی فن‌آوران شامل سه واحد متانول، اسید استیک و منواکسید کربن است که واحد متانول در سال 1383 و دو واحد دیگر در سال 1385 به بهره‌برداری و تولید رسیدند. از ابتدای راه‌اندازی، واحدهای متانول و Co بنا به دلایل متعدد به ظرفیت اسمی خود نرسیدند.
وی ادامه داد: تلاش متخصصان شرکت و مکاتبات متعدد به منظور رفع مشکل منجر به قرارداد افزایش ظرفیت این دو واحد با شرکت تاپسو دانمارک (لایسنسور) شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی فن‌آوران خاطرنشان کرد: اما متأسفانه اجرای تحریم‌های ظالمانه قرارداد جاری را متوقف کرد و حتی شرکت لایسنسور از پاسخ به مکاتبات عادی بین شرکت‌ها امتناع می‌کرد.
بهزادی افزود: اجرای برجام و رفع تحریم‌ها امکان از سرگیری روند اجرای قرارداد افزایش ظرفیت را فراهم کرد و شرکت تاپسو دانمارک در مورد افزایش ظرفیت دو واحد متانول و Co نظرات خود را به روزرسانی کرد و پس از جلسات متعدد با کارشناسان فن‌آوران اکنون این قرارداد در واحد متانول به فاز اجرا رسیده است.
همچنین ریاست مجتمع ‍تروشیمی فن آوران تصریح کرد : قرارداد Revamp، IDFAN که گلوگاه اصلی ناحیه 200 بود با شرکت زیمنس آلمان برای افزایش توان توربین منعقد شد و کار ساخت قطعات آن در حال اجرا است. بررسی فنی افزایش ظرفیت فن نیز انجام شده و در مرحله صدور سفارش با شرکت Boldrocchi ایتالیا قرار گرفت.
جناب مهندس محمد جواد بدری یادآور شد: برای رسیدن به بالاتر از ظرفیت اسمی پیشنهادات EPCF سیستم HRU و بازیابی CO2 از Stack از شرکت‌های مطرح جهانی (شامل BASF، میتسوبیشی، UNION) و ایرانی (گاز کربنیک شهرکرد) اخذ شد و به زودی برنده اعلام و فاز اجرایی این دو طرح نیز آغاز خواهد شد.
بدری در پایان اضافه کرد: اجرای بعضی از این طرح‌ها در زمان تعمیرات اساسی آینده برنامه‌ریزی شده است که امیدواریم بعد از تکمیل طرح‌ها‌، ظرفیت واحد متانول بعد از 13 سال به ظرفیت اسمی برسد.


انتهای پیام/

برچسب ها: پسابرجام متانول
ارسال نظر