صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۶

تعریف کریدور حمل‌ونقل ترکیبی جنوب- غرب در نشست ۵ جانبه

عضو هیات مدیره شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری نشست ۵ جانبه میان روسای راه‌آهن‌ کشورهای ایران، آذربایجان، گرجستان، اوکراین و لهستان در آذربایجان گفت: این جلسه با هدف تعریف کریدوری حمل‌و‌نقل ترکیبی به نام جنوب- غرب و بررسی حمل بار از جنوب شرق آسیا، هندوستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس و پاکستان به اروپا و بالعکس برگزار شد.
کد خبر : 189639


به گزارش گروه اقتصادی آنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین عاشوری از برگزاری جلسه‌ای با حضور روسای راه‌آهن‌های ایران، آذربایجان، گرجستان، اوکراین و لهستان در شهر باکو آرذبایجان با هدف تعریف کریدوری تحت عنوان کریدور جنوب به غرب خبر داد و گفت: هدف از برگزاری جلسه، تعریف این کریدور و بررسی حمل بار از جنوب شرق آسیا، هندوستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس و پاکستان به اروپا و بالعکس بود.


وی افزود: طبق نتایج بررسی در این جلسه، قرار شد راه‌آهن‌های ۵ کشور به صورت حمل‌ونقل ترکیبی زمینه جابجایی بار در قالب این کریدور از خلیج فارس به دریای سیاه و سپس به اروپا فراهم شود.


رئیس کمیته ترانزیت شرکت راه‌آهن ایران بیان کرد: در این اجلاس مسیر دقیق مشخص شد که عبارت است از؛ بمبئی هند-بندرعباس ایران- آستارای آذربایجان- بندر باتومی و پوتی در گرجستان- بندر اوکراین- لهستان( به صورت ریلی) که از آنجا بار به داخل اروپا توزیع می‌شود.


عضو هیات مدیره شرکت راه‌آهن با اشاره به تاسیس سازمان این کریدور نیز گفت: طبق توافق میان اعضا، سازمان این کریدور ظرف یک ماه آینده با پیشنهادی که قرار است از سوی راه‌آهن آذربایجان مطرح شود مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم نهایی در مورد آن اتخاذ شود. همچنین قرار شد دفتر کارگروه این کریدور نیز در تهران تشکیل شود تا در زمینه‌های تحلیل و بررسی جذب و رفع موانع و مشکلات حمل بار در این مسیر فعالیت کند.


به گفته عاشوری، سامانه اینترنتی کریدور جنوب-غرب توسط راه‌آهن آذربایجان طراحی خواهد شد.


وی خاطر نشان کرد: جلسه‌ای در سطح راه‌آهن‌های کشورهای عضو ظرف سه ماه آینده به منظور پیگیری اقدامات انجام شده در راستای پیگیری اقدامات انجام شده برای راه‌اندازی این کریدور برگزار خواهد شد.


رئیس کمیته ترانزیت شرکت راه‌آهن با اشاره به ارائه تعرفه‌های پیشنهادی کشورها در جلسه مذکور تصریح کرد: قرار شد ظرف یک ماه آینده نرخ تعرفه و جدول زمانی سیر بار که توسط کارگروه تهیه می‌شود نهایی گردد و سپس در اختیار صاحبان بار و شرکت‌های فورواردر قرار گیرد تا در آینده راه‌اندازی قطار آزمایشی برای سیر در کریدور تصمیم نهایی اتخاذ شود.‌


انتهای پیام/

برچسب ها: ترانزیت راه‌آهن
ارسال نظر