ارتقاء جایگاه ایران در صنعت هوانوردی جهان
به گزارش گروه اقتصادی آنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمود شکرآبی افزود: مساله محیط زیست که مبحث اصلی آن کاهش تولید گاز دی اکسید کربن در صنعت حمل و نقل هوایی جهان است در آخرین نشست یاتا در مکزیک بررسی و مقرر شد براساس برنامه مشترک «کورسیا» بین یاتا و ایکائو (سازمان بینالمللی هوانوردی کشوری) این دستورالعمل برای شرکت های ایرانی در همه مسیرهای بین المللی از سال ۲۰۲۷ لازم الاجرا شود.
وی با اشاره به اهمیت سیستمهای تسویه حساب بین شرکت های هوایی بیان کرد: در این نشست نسل جدید سیستم های تسویه حساب یاتا بین آژانس ها و شرکت های هواپیمایی با عناوین BSP، CASSS و ICH بررسی شد. همچنین مدیران شرکت های هواپیمایی بحث سوخت جانشین (SAF) به جای سوخت فسیلی را برای هواپیماها مطرح کردند.
شکرآبی یادآوری کرد: ردگیری هواپیماهای مسافری، تهدید و خطرات حملات سایبری به سیستمهای حمل و نقل هوایی، تبادل اطلاعات ایمنی و مسائل مسافری مخل نظم و امنیت و ایمنی عملیات پروازها از دیگر مواردی بود که یاتا در این نشست مطرح کرد.
وی گفت: انتخاب مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو شورای حکام انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی اهمیت زیادی داشت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران را در صنعت هوانوردی جهان بسیار ارتقا بخشید.
شکرآبی یادآوری کرد: در حاشیه برگزاری این نشست فرصت مناسبی برای مذاکره با مدیران ارشد کارخانه های بزرگ و مطرح سازنده هواپیما جهان پیش آمد که بزودی خبرهای خوبی در این زمینه خواهیم داشت.
به گفته وی، اکنون ۲۷۵ شرکت هواپیمایی عضو یاتا بیش از ۸۰ درصد حمل و نقل مسافر و بار جهان را بر عهده دارند و سالیانه 4 میلیارد نفر و ۵۲ میلیون تن بار را جابهجا می کنند.
گردش سالیانه منابع مالی یاتا بیش از ۳۶۳ میلیارد دلار است.
در هفتاد و سومین مجمع عمومی انجمن بینالمللی حمل و نقل هوایی (یاتا) که از 14 تا 16 خردادماه در مکزیک برگزار شد، «فرهاد پرورش» مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) توانست برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان عضو شورای حکام این انجمن برگزیده شود.
انتهای پیام/