صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴

رقابت 100 تیم در جشنواره آشپزی و سفره‌آرایی واحد یاسوج/ راهیابی 18 اثر برگزیده به جشنواره فرهنگی هنری

جشنواره فرهنگی هنری آشپزی و سفره‌آرایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با حضور بیش از 100 تیم شرکت‌کننده برگزار شد. شعار این جشنواره فرهیختگی، نشاط اجتماعی و تعالی روحی بود.
کد خبر : 18906

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یاسوج، رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج در این خصوص گفت: در این جشنواره استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج از نقاط مختلف کشور و استان، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.


حجت‌الاسلام محمد غفاری احیای آداب، ابزار و فضیلت‌های سنتی فراموش‌شده عشایری را از مهم ترین اهداف این جشنواره برشمرد و افزود: در حاشیه این جشنواره برنامه مختلفی از جمله شاهنامه‌خوانی و سوارکاری برگزار شد.



وی یادآور شد: سه داور خانم و آقا از لحاظ کمی و کیفی غذاهای ارائه‌شده در این جشنواره را ارزیابی و در پایان از ۲۰ تیم برگزیده با اهدا جایزه قدرداین شد.


این مسئول خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد واحد یاسوج نگاه ویژه‌ای به برنامه‌های اجتماعی و هنری دارد و سعی می‌کند با کیفیت‌بخشی به این برنامه ها هرچه بیشتر گروه‌های مختلف دانشجویی را در برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری درگیر کند.



به گزارش آنا، همچنین عصر دیروز برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج جشنواره هنری- فرهنگی برگزار شد.


غفاری در خصوص برگزاری این جشنواره و استقبال هم استانی‌ها به آنا گفت: این جشنواره با رویکرد کشف استعدادها و تشخیص توانمندی‌ها هنری دانشگاهیان در 6 بخش پوستر، عکس، نماهنگ، طراحی، نقاشی و شعر و 4 بخش انتظار، دفاع مقدس، عاشورا و آزاد برگزار شد.


وی بیان کرد: در این جشنواره که به صورت استانی از بین دانشگاه های استان برگزار شد جمعا 97 اثر به دبیرخانه ارسال شد که 18 اثر برگزیده به مرحله نهایی راه یافت.


به گزارش آنا در پایان این جشنواره به 20 تیم برگزیده جشنواره فرهنگی - هنری آشپزی و سفره‌آرایی همچنین 18 برگزیده جشنواره هنری هدایائی اعطا شد .


انتهای پیام/

ارسال نظر