صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۲ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶

وزارت علوم اولین جایزه زنان پژوهشگر در سال 96 را اهدا می‌‌کند

جایزه زنان در علم "اولین جایزه زنان پژوهشگر" در سال ۱۳۹۶ از طرف دفتر مشاور وزیر در امور زنان و خانواده  وزارت علوم با همکاری تعدادی از نهادها و موسسات علمی و فرهنگی ملی و بین‌المللی، اهدا می‌شود.
کد خبر : 187766

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین جایزه زنان در علم به زنانی اعطا می‌شود که سهم به سزایی در پیشبرد علم در حوزه تخصصی فعالیت خود داشته باشند. جایزه زنان در علم جایزه‌ای است که به زنان پژوهشگر علم که در زمینه گسترش مرزهای دانش، خدمت به گسترش ارزش‌های اجتماعی و در راستای توسعه پایدار فعالیت شاخصی داشته باشند، اهدا می‌شود. داوطلبان باید فعالیت شاخصی در عرصه‌های علمی فراتر از وظایف شغلی خود و به شکل غیر رسمی در سطح جامعه داشته باشند.


شناسایی، معرفی، تشویق و حمایت زنان پژوهشگر تاثیرگذار در حوزه علم و شناسایی سهم تولیدات علمی زنان پژوهشگر در پیشبرد علم در جمهوری اسلامی ایران هدف از اهدای این جایزه است.


زنان پژوهشگر فعال در حوزه علم می‌توانند نامزد دریافت این جایزه شوند. همچنین عملکرد فرد انتخاب شده باید در زمینه مورد نظر ابتکاری و فراتر از فعالیت‌های موجود در آموزش رسمی کشور باشد. این جایزه به زنان پژوهشگری تعلق می‌گیرد که در زمان اعلان فراخوان در قید حیات باشند.


شورای سیاست‌گذاری بر حسب موضوع از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی مرتبط تشکیل خواهد شد. در شورای سیاستگذاری علمی شیوه اعطای جایزه بررسی و تصویب و در شورای علمی، پرونده داوطلبان بررسی و افراد اصلح انتخاب می‌شود.


معیارهای اهدای این جایزه شامل سابقه فعالیت (محقق حداقل در این زمینه ۵ سال تجربه و سابقه فعالیت داشته باشد) برنامه‌ریزی کلان (تمام فعالیت‌های فرد باید در جهت رسیدن به نتیجه‌ای تأثیرگذار و ماندگار برنامه‌ریزی شود و فرد هدف محدود و کوتاه مدت نداشته باشد) اصالت (در فعالیت علمی مورد نظر، باید خلاقیت، ابتکار و نوآوری وجود داشته باشد و برداشت یا تقلید از فعالیت دیگر کشورها نباشد) ارزش علمی (فعالیت باید از نظر علمی مستدل و قابل دفاع باشد) و ترویج علم (برای ارتباط با جامعه از پژوهشگران انتظار می‌رود که بتوانند فعالیت خود را به زبان ساده برای عموم مردم ارائه کنند) است



انتهای پیام/

ارسال نظر