صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۶ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۶

ضرب‌الاجل ۶ ماهه به فدراسیون جهانی وزنه‌برداری؛ دوپینگ، وزنه‌برداری را به دردسر انداخت

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک هشدار داد در صورتی که تغییراتی در وضعیت کنونی وزنه‌برداری ایجاد نشود، احتمال حذف این رشته از المپیک وجود دارد.
کد خبر : 186131

به گزارش گروه ورزشی آنا، توماس باخ، رئیس آلمانی کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) می‌گوید در صورتی که فدراسیون جهانی وزنه‌برداری (IWF) نتواند بحران دوپینگش را کنترل کند، باید تغییراتی در برنامه بازی‌های المپیک 2024 به وجود بیاید.


او می‌گوید که المپیک 2024 شامل تمامی 28 رشته‌ای که در بازی‌های المپیک 2016 ریو بوده‌اند، خواهد بود، اما هشدار داد که تمامی 28 فدراسیون جهانی باید در بهترین وضعیت مطابق با معیارهایی که IOC تعیین کرده، باقی بمانند.


باخ در کنفرانس خبری‌اش در لوزان سوئیس با اشاره به مثبت اعلام شدن دوپینگ‌های وزنه‌بردارن بیشتری با تست مجدد نمونه‌های دوپینگ آنها از بازی‌های المپیک 2008 و 2012 گفت: «هیات مدیره کمیته بین‌المللی المپیک شرایط جدیدی را برای ورزش وزنه‌برداری تعیین کرده است. این بدین معناست که فدراسیون جهان وزنه‌برداری گزارشی رضایت‌بخش از فعالیت‌هایش در مورد مشکل گسترده دوپینگی که این ورزش با آن روبه‌رو است، به IOC ارسال کند.»


در حالی که حضور رشته وزنه‌برداری در المپیک 2024 در هاله‌ای از ابهام است، همین حالا هم وزنه‌بردای از تصمیم هیئت مدیره IOC ضربه خورده است. با تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک، سهمیه‌های ورزشکاران این رشته به منظور ارتقای سطح کیفی آن،در بازی‌های المپیک کاهش یافته است. وزنه‌برداری یکی از رشته‌هایی است که سخت‌ترین ضربه را از کاهش سهمیه ورزشکاران حاضر در المپیک پیش‌رو خورده است.


باخ گفت: «پیغامی خیلی صریح به فدراسیون جهانی وزنه‌برداری فرستادیم و آنها را در جریان برنامه کاهش سهمیه ورزشکاران این رشته ورزشی به 64 نفر در بازی‌های المپیک 2020 قرار دادیم.»


رئیس IOC با اشاره به اینکه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در ماه‌های اخیر گام‌های مثبتی در زمینه بازیابی اعتماد کمیته بین‌المللی المپیک برداشته است، تصریح کرد: «در آخرین مجمع عمومی فدراسیون وزنه‌‌بردای (انتخابات اخیر این فدراسیون) انجام برخی امور به تصویب رسید و باید ببینیم به چه نحوی این برنامه‌ها را به اجرا خواهند گذاشت و چطور این ایده‌ها را اجرایی خواهند کرد. سپس ما تصمیمات خود را در این زمینه خواهیم گرفت، البته با در نظر گرفتن اینکه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری همکاری لازم با آژانس ضد دوپینگ جهانی (WADA) داشته و گام‌های در این زمینه برداشته که ما خواهان تلاش‌های بیشتری از سوی آنها هستیم.»


فدراسیون جهانی وزنه‌برداری 6 ماه وقت دارد تا تغییرات بیشتری را در این ورزش اجرایی کند و در المپیک باقی بماند.


انتهای پیام/

ارسال نظر