برخورد جدی اداره محیط زیست منطقه ویژه پتروشیمی با صنایع آلاینده
به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران، سید امید شهیدینیا مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با تاکید بر آنکه باید استانداردهای زیستمحیطی به صورت سختگیرانه پیگیری شود، گفت: محیط زیست آنقدر اهمیت دارد که با گذشت زمان، استانداردها در این زمینه سخت گیرانه تر میشود چرا که سلامت و آرامش انسان به سلامت محیط زیست گره خورده است.
وی ادامه داد: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به عنوان حاکمیت، متولی بحث محیط زیست منطقه است و باید فعالانه نسبت به مسائل زیست محیطی شرکتها واکنش نشان دهد.
وی با اشاره به اشتغال و فعالیت نزدیک به 30 هزار نفر در این منطقه و شرایط نامطلوب آب و هوایی بر برخورد با صنایع آلاینده تاکید کرد و گفت: ما باید ساز و کارهای لازم را برای ایفای نقشی متفاوت و عامل در زمینه محیطزیست منطقه ایجاد کنیم و از ابزارهای خود استفاده کنیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی افزود: بایستی برای شرکتهای آلاینده ای که برنامه مشخصی برای رفع مسائل خود ندارند بازه زمانی منطقی قرارداد و در صورت عدم رعایت، می توان از ابزارهای قانونی حاکمیتی برای توقف فرایندهای آلاینده استفاده کرد.
همچنین محمد رضا قانع رئیس محیط زیست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در بخشی از صحبت های خود از مهمترین اقدامات و رخدادهای مثبت زیست محیطی یکسال گذشته نام برد و توقف فعالیت واحد کلرآلکالی پتروشیمی بندرامام، کلنگ زنی تصفیه خانه پتروشیمی بندرامام، راه اندازی تصفیه خانه پتروشیمی مارون و راه اندازی زباله سوز سایت یک را بخشی از آنها دانست.
وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال جاری شاهد نصب 2 سیستم جمع آوری آلاینده های هوا روی حوضچه های پساپ پتروشیمی مارون و فجر باشیم چرا که این سیستم ها کمک شایانی به بهبود وضعیت هوای منطقه خواهد کرد.
قانع افزود: فاز دوم منطقه ویژه اجرا خواهد شد و لازم است با دقت نظر از روزآمد ترین تکنولوژی های دنیا در ایجاد تاسیسات صنعتی این فاز استفاده شود.
44 سال پیش در مقر سازمان ملل متحد در استکهلم، کنفرانسی بنام انسان و محیط زیست تشکیل شد و طی آن بیانیه ای مشتمل بر 26 اصل برای حفظ محیط زیست به تصویب رسید.
انتهای پیام/