تجهیزات حساس پزشکی به صورت بنکداری عرضه نخواهند شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رسول دیناروند گفت: ساماندهی تجهیزات پزشکی را در سال ۹۳ شروع کردیم و الان می توانیم ادعا کنیم سهم تجهیزات پزشکی قاچاق را حداقل در حوزه بستری حذف کرده یا درصدد به صفر رساندن آن هستیم، یعنی تجهیزات بیمارستان ها صرفا از فهرست مورد تایید سازمان غذا و دارو باید تهیه بشود.
وی در ادامه با بیان اینکه قیمتها را کنترل کرده ایم، گفت: تجهیزاتی با کیفیت بالا را تائید میکنیم، این مساله ارزشمندی بود و صرفهجویی بسیار زیادی برای دولت و مردم داشته است. همینطور برای بیماران در سال جاری دو کار بزرگ انجام میشود که شامل ساماندهی چرخه توزیع و عرضه این کالاها و ملزومات است یعنی برخی تجهیزات پزشکی که نیاز به نظارت دارند می توانند به شیوه بنکداری در فروشگاهها نیز عرضه شوند. مثل یک ویلچر معمولی که وسیله تجهیزات پزشکی محسوب می شود با اینها مشکل نداریم اما در مورد کالاهای خاصی که بعضا از دارو نیز حساس ترند و مثلا در بدن کاشته می شوند اینها را مطمئنا در یک چرخه تحت کنترل کامل توزیع قرار خواهیم داده و مدیریت دقیق بر انها اعمال می کنیم این چرخه نیز مانند دارو بسته است و مسیرش قابل بررسی و رهگیری است.
دیناروند گفت: با این عمل و از نظر اقتصادی به کسانی که هم اکنون در حال فعالیت هستند آسیب جدی وارد نخواهد شد. اصناف مربوطه از رونق نمی افتند و تعطیل هم نمی شوند چون بخشی از فراورده هایی که عرضه می شوند آسیب نمی بینند و وجود خواهند داشت. تجهیزات پزشکی دسته بندی علمی دارد و در انواع گروههای سه گانه عرضه می شوند بعضی از اینها به هیچ وجه نمی توانند در فروشگاهها عرضه شوند حتی از نظر ارزیابی خطر برای مردم از دارو هم حساستر است و در هیچ جای دنیا هم اینطور عرضه نمی شود بنابراین آن را مدیریت خواهیم کرد.
انتهای پیام/