صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۶
استاد گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی سپیدان تاکید کرد:

برنامه‌ریزی قوی و غنی در مصاف با جنگ نرم

استاد گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان اظهار کرد:‌«باید با برنامه ریزی قوی و غنی به جنگ نابرابر در جنگ نرم رفت و با استفاده از کارشناسان مجرب و متعهد در زمینه علم و مذهب بتوان در این جنگ هم فاتح میدان شد.»
کد خبر : 185362

حجت الاسلام عبدالعظیم ارودا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره خطرات فضای مجازی اظهار کرد: «با نگاهی به گذشته و در جنگ هشت ساله می‌توان دریافت که دشمن با تمام قوا آمده بود تا امنیت را از مرز و بوم ما ساقط کند و برای این کار از همه سخت‌افزارهای روز دنیا استفاده کرد و با توجه به اینکه دنیا به صورت نامحسوس در کنار رژیم بعث عراق بودند در این جنگ نابرابر نتوانستند بر تنها سلاح سپاه اسلام یعنی ایمان غلبه کنند و در این جنگ شکست مفتضحانه ای را به خود خریدند.»


ارودا گفت: «با شکست دشمن در مقابل جوانان ایران اسلامی؛ آنها بر این شدند تا طرح و برنامه ای نو را از همان زمان آغاز کنند و پی ریزی طرحی را برای غلبه بر جوانان و سلاح ایمان آنها به کار بگیرند. در این راستا به این نتیجه رسیدند که در جنگ رودررو نمی توان آنها را شکست داد و باید در جنگی نرم بر ایمان آنها غلبه کرد تا بتوان باورهای دینی آنها را زیر سوال برد و با ایجاد شبهات در دین؛ آنها را به سمت دیگر کشاند.»


این استاد گروه معارف ادامه داد: «یکی از دغدغه‌های گذشته تاکنون مقام معظم رهبری در مورد همین جنگ و ناتوی فرهنگی است. تهاجم فرهنگی که نزدیک به دو دهه است فرماندهی معظم کل قوا به آن اشاره می کنند، خطاب آن هم به مسئولان است و هم به جوانان و نوجوانان میهن اسلامی که باید هوشیار بوده و مراقب خدعه‌های دشمن و استکبار در این زمینه و در این جنگ باشند.»


وی افزود: «متاسفانه با پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از ابزارهایی مانند اینترنت و کامپیوتر و موبایل و تبلت اقبال عمومی جوانان به سمت فضاهای مجازی علناً و عملاً به سوی جنگی نابرابر و ناخواسته کشیده شده‌ است. در این جنگ منطقه هدف مشخص است اما میدان آن وسیع تر شده و فراتر از مرزهای ماست در این جنگ به جای آب و خاک؛ اعتقادات و ایمان جوانان ما را مورد نشانه و هجمه قرار داده اند و از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند. در این میان هستند کسانی که از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند و آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و بدون هیچ مزدی، مزدوران دشمن می شوند و در این بین آتش بیار معرکه شده اند.»


ارودا ادامه داد: «در جنگ نرم دشمن در یک جبهه مشغول نمی شود از فضاهای مجازی گرفته تا رسانه های سمعی بصری؛ از سینما تا تلویزیون؛ از سایت ها و مجلات گرفته تا گروه‌های ضد دین و ضد اسلام. همه اینها را با بالاترین هزینه ها برای گمراه کردن جوانان در جهان اسلام بویژه جوان شیعه به کار گرفته اند و با پول های دول اسلامی حاشیه نشین های خلیج فارس و با نبوغ صهیونیست ها درصدد ضربه زدن به اسلام ناب محمدی هستند. آنها در این راه از هیچ تلاشی کوتاهی نمی کنند و کوچکترین مسئله را به بزرگترین عملیات روانی تبدیل می کنند. در اینجا فرماندهان عملیات روانی باید بتوانند بزرگترین جنگ ها را در درون و برون کشور فرماندهی می کنند و شایعه پراکنی بدون کوچکترین هزینه بالاترین بهره‌وری را در این عرصه دارد.


وی گفت: «در جنگ نابرابر دیروز؛ کسانی که در جنگ از بین می رفتند به عنوان بالاترین افراد در جامعه ما محسوب می‌شدند و از آنها به عنوان بالاترین نمادها یاد می شود و بعد از گذشت تقریبا 3دهه هنوز نام و یادشان زینت‌بخش زندگی‌هایمان است اما در جنگ نرم قربانیان این جنگ افرادی می‌شوند که بر خلاف جریان آب می خواهند حرکت کنند و همه اصول و اعتقادات را زیر سوال می برند و به تمامیت دین و دیانت و اسلام خرده می گیرند. اینها در مدت زمان طولانی سمی مهلک خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر