توضیح جلیلی درباره ایده "دولت سایه"
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا از فارس، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از فعالان فضای مجازی با بیان اینکه حضور نیروهای جوان، باایمان، باورمند، با عقیده صحیح، با هوش و دارای انگیزه مانند شما در همه جا یافت نمیشود، گفت: در عرصه فضای مجازی عملاً یک جنگ نرم وجود دارد و قبل از هرچیز باید الزامات چنین موضوعی را درک و بر اساس آن عمل کرد.
وی افزود: اعتقاد ما از اول این بوده که این انقلاب حق است. «حق» هم صرفاً یک کلمه نیست و اقتضائاتی دارد. حق میخواهد حقیقتی را نمایندگی کند، ولی باطل میخواهد مقابلش بایستد.
جلیلی ادامه داد: از نظر نرمافزاری ابزاری که جبهه باطل دارد هیچگاه ما نخواهیم داشت چون اساسا در این بعد ما خیلی از این موارد را قبول نداریم. جبهه حق هیچگاه نمی تواند از دروغ، تهمت و امثال اینها استفاده کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در توضیح بیشتر این بحث، گفت: اصلاً فرق جبهه حق با جبهه باطل در همین است و اگر یک روز ما هم دروغ بگوییم، تهمت بزنیم یا از فلان ابزار نامشروع استفاده کنیم دیگر فرق ماهوی بین طرفین وجود ندارد و دعوا سر قدرت میشود، در حالیکه اصل اختلافات جبهه حق و باطل بر سر «حقیقت» است. مثلاً یکی از امکانات طرف مقابل «اغوا» کردن است، اما ما اگر بتوانیم هم نباید افکار عمومی را «اغوا» کنیم.
وی با بیان اینکه «حق» یک تابلو و یا صرفا یک اسم نیست بلکه یک حقیقت است، گفت: اینطور نیست که اگر ادعا کردیم حق هستیم ولی همان کاری را کردیم که جبهه مقابل کرد، باز هم ما حق باشیم چون آنگاه فقط اسم یا تابلوی حق را یدک می کشیم.
جلیلی خاطرنشان کرد: راه موفقیت ما در اختیار داشتن ابزارهای نامشروع جبهه باطل که به کار بردنش توسط ما باعث خارج شدن مان از حق و حقیقت میشود نیست بلکه باید روی مزیت و نقطه قوت مان که ما را پیروز، موفق، ماندگار و تثبیت میکند تمرکز و کار کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آنها میخواهند «مبنای محاسبه» ما را عوض کنند، افزود: چنانچه مبنای محاسبه ما هم تعداد و کمیت امکانات سختافزاری شد، هیچ گاه موفق نخواهیم شد.
وی ادامه داد: همه قوت ما در این است که از حقیقتی صحبت میکنیم که آن حقیقت ماندگار و آن باطل رفتنی است. اما آیا خودمان این حقیقت را باور داریم؟ اگر از حقیقت عدالت، انصاف و... سخن بگوییم مردم جذب میشوند، ولی اگر صرفاً شعار بدهیم مردم جذب نخواهند شد.
جلیلی با طرح چند پرسش گفت: هنر امام(ره) چه بود؟ آیا امام(ره) رسانه، تلویزیون و شبکه داشت؟ سال 1357 چه اتفاقی افتاد که مردم جذب امام (ره) شدند؟ چه شد که مردم آمدند و نه فقط جذب او شدند، بلکه برایش خون دادند؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: چون امام(ره) صادقانه با فطرت انسانها صحبت میکرد و خودش به آنچه میگفت باور و اعتقاد داشت و عمل میکرد.
جلیلی در ادامه افزود: حال باید دید در کانال ها، گروه ها یا صفحات اینستاگرام مان در این مسیر حرکت می کنیم یا خیر؟ اگر مبنای مطالبی که منتشر می کنیم بر اساس «حقیقت» نباشد ما هم مثل طرف مقابل شده ایم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: گاهی اوقات وقتی برخی صفحات مجازی منتسب به جبهه خودمان را میبینم در خلاف گویی حقیقت، بزرگنمایی و... تفاوت چندانی با آن طرف وجود ندارد پس نباید انتظار نداشت در خیلی موارد موفقیتی کسب کنیم چون خداوند نسبت به بیان و عمل به «حق» وعده نصرت و یاری داده است.
وی افزود: اینکه ما نمیتوانیم و نباید بعضی کارهایی را که طرف مقابل انجام میدهد انجام دهیم نقطه قوت ماست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر میخواهید در مسیر حق حرف بزنید نباید آخرتتان را به خاطر افزایش چند عضو بیشتر خراب کنید و اگر این کار را بکنیم خسر الدنیا و الآخره خواهیم شد.
جلیلی ادامه داد: افراد مختلفی از این فضا استفاده میکنند تا مردم را از حقیقت دور کنند و ما باید فضای مجازی را ابزاری قرار بدهیم که مردم را به حقیقت نزدیک کنیم. اگر این نگاه بر هر پست و حتی comment ما حاکم باشد، در این صورت میتوان ادعای استفاده صحیح از فضای مجازی داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با انتقاد از برخی عملکردهای منفعلانه نیروهای انقلابی در فضای مجازی افزود: متاسفانه برخی اوقات ظرفیت بسیاری از نیروهای انقلابی در این خلاصه می شود که فلان کانال یا سایت ضد انقلاب یک مطلبی را منتشر کرده و حالا ما باید حتما جوابش را بدهیم! در حالیکه برعکس باید جبهه انقلابی آنقدر فعال باشد و در جهت نزدیک کردن مردم به حقیقت خوب کار کند که صدها کانال و سایت ضد انقلاب تلاش کنند تا جواب ما را بدهند.
جلیلی در پایان پیرامون مفهوم «دولت سایه» نیز گفت: معنای دولت سایه این است که جریان انقلابی نباید نسبت به حقیقتی که دارد از آن دفاع میکند منفعل شود بلکه باید سایه به سایه موضوعات را دنبال کند و هر جا که از حقیقت فاصله دارد گوشزد کند و هر جا که نزدیک میشود تشویق کند.
انتهای پیام/