صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶
بررسی لیست نهادهای مالی دارای مجوز از بانک مرکزی نشان می‌دهد

5 بانک خارجی برای فعالیت در ایران مجوز دارند

بررسی اطلاعات بانک مرکزی نشان می­‌دهد که ۵ بانک خارجی در ایران و به‌خصوص در تهران و کیش فعال هستند.
کد خبر : 185173

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، در بخش نظارت بانکی سایت رسمی بانک مرکزی، 40 بانک‌ها و نهاد پولی مجاز در ایران ثبت شده‌اند که در این میان نام ۵ بانک خارجی نیز به چشم می‌خورد.


بر این اساس بانک‌های استاندارد چارترد، فیوچر بانک (المستقبل)، تعاون اسلامی برای سرمایه گذاری (مصرف التعاون الاسلامی الاستثمار) به همراه بانک‌های ایران و اروپا و ایران و ونزئلا، دارای مجوز بانک مرکزی اعلام شده‌اند.


بانک استاندارد چارترد


بانک استاندارد چارترد، یک شرکت چندملیتی خدمات مالی و بانکداری است، که در سال ۱۹۶۹ تأسیس شد و هم‌اکنون شعبه مرکزی آن در لندن مستقر است. استاندارد چارترد، یکی از مهم‌ترین بانک‌ها در بریتانیا محسوب می‌شود و خدمات آن عمدتأ در آسیا، خاورمیانه و آفریقا متمرکز است و شعبه این بانک از اول فوریه سال ۲۰۰۶ (۱۲ بهمن) در کیش آغاز به کار کرد.


فیوچر بانک (المستقبل)


بانک المستقبل در سال ۲۰۰۴ با سرمایه گذاری مشترک بانک صادرات ایران، بانک ملی ایران و الاهلی یونایتد بانک بحرین تأسیس شد و هم اکنون دارای یک شعبه در کیش است.


تعاون اسلامی برای سرمایه‌گذاری (مصرف التعاون الاسلامی للاستثمار)


بانک تعاون اسلامی دارای ۱۱ شعبه شامل اداره مرکزی و شعبه مرکزی در بغداد،کربلا، نجف، سلیمانیه، بصره، اربیل، کاظمین، کوت، دیوانیه، باب‌الشرقی و میلاد تهران است که با توجه به حجم بالای مبادلات بین دو کشور ایران و عراق، فرصت مناسبی را برای پاسخگویی به نیازهای بانکی مشتریان در دو کشور فراهم کرده است.


مجمع عمومی بانک تعاون اسلامی (مصرف التعاون الاسلامی للاستثمار) در چهاردهم اسفندماه ۱۳۹۵ در نجف اشرف به ریاست مدیرعامل بانک کشاورزی برگزار شده بود.بانک کشاورزی با هدف توسعه روابط اقتصادی در افق پسابرجام، استفاده از ظرفیت‌های همکاری در حوزه بانکی با کشور عراق و همچنین احیا و توسعه روابط بانکی دو کشور ایران و عراق، در بانک تعاون اسلامی در کشور عراق سرمایه‌گذاری کرده است.


بانک تجاری ایران و اروپا


ازآنجاکه بانک تجاری ایران و اروپا، بانکی اروپایی است لذا تحت مقررات و قوانین بانکی و نظارتی اروپا فعالیت می‌کند ؛ این بانک، اولین بانک خارجی بود که در سال ۲۰۰۵ میلادی در جزیره کیش آغاز به کار کرده و هم‌اکنون در تهران نیز صاحب شعبه شده است. این بانک در ایران هیچ باجه‌ای ندارد.


بانک مشترک ایران - ونزوئلا


بانک مشترک ایران و ونزوئلا در سال ۱۳۸۸ با سرمایه اولیه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار کار خود را آغاز کرد که هر یک از دو کشور ایران و ونزوئلا نیمی از این پول را تأمین کرده‌اند.این بانک دارای یک شعبه در تهران است و هیچ باجه‌ای در کشور ندارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر