صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۶

پول قرارداد نظامی آمریکا و عربستان به جیب چه کسی می‌رود؟

شرکت لاکهید مارتین و بوئینگ به ترتیب با به دست آوردن ۲۸ و ۵۰ میلیادر دلار، از بزرگترین ذی‌نفع‌های قرارداد تسلیحاتی ۱۱۰ میلیارد دلاری دونالد ترامپ با عربستان به شمار می‌روند.
کد خبر : 184825

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا از اسپوتنیک، به نظر می‌رسد که این دو شرکت تسلیحات‌سازی بزرگ آمریکا، بزرگترین ذی‌نفع‌های قرارداد تسلیحاتی هنگفت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا با حاکمان عربستان باشند.


درآمد حدودا ۵۰ میلیارد دلاری بوئینگ هم شامل فروش‌های نظامی و هم تجاری می‌شود اما این شرکت دقیقا اعلام نکرده است که چه چیزی را به فروش می‌رساند.


این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بوئینگ با عربستان سعودی یک سرمایه‌گذاری مشترک ایجاد کرده تا خدمات پایداری را برای طیفی از پلتفورم‌های نظامی فراهم کند. یک سرمایه‌گذاری مشترک جداگانه نیز پشتیبانی نظامی و تجاری از بالگردها را تامین می‌کند.»


شرکت لاکهید مارتین هم حدود ۲۸ میلیارد دلار از قرارداد تسلیحاتی آمریکا – عربستان نفع می‌برد؛ این بسته تسلیحاتی شامل ۱۵۰ بالگرد بلک هاوک می‌شود.


شرکت ریتون هم با یک میلیارد دلار فروش از دیگر ذی‌نفع‌های قرارداد تسلیحاتی با عربستان است و قرار است بمب‌های هدایت‌شونده پیووی و کلاهک‌های پنتریتور به ریاض بدهد. شرکت جنرال داینامیکز هم در حالی نهایی کردن فروش ۱۱۵ تانک ام‌ ۱ ای ۲ است.



انتهای پیام/

برچسب ها: شرکت بوئینگ
ارسال نظر