صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد:

رسانه‌ها موظف به بیمه کردن خبرنگاران خود هستند

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد تاکید کرد: رسانه‌ها موظف به بیمه کردن خبرنگاران خود هستند و اگر مدیران رسانه‌ها در این جهت اقدام نکردند، خبرنگار باید موضوع را پیگیری کند.
کد خبر : 184778

به گزارش گروه فرهنگی آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی روز شنبه در نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه استان خراسان رضوی با بیان این مطلب، افزود: در سال جاری کلاس‌های آموزشی رایگان به صورت آنلاین برای تمامی اعضای خانه مطبوعات سراسر کشور برگزار می‌شود تا همگان از این فضای آموزشی به وجود آمده استفاده کنند.


وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قبال خبرنگاران، تصریح کرد: مطبوعاتی به کسی اطلاق می‌شود که شبانه‌روزی در این حوزه فعال و بیمه شده باشد، در این خصوص باید بیش از گذشته به خبرنگاران توجه شود تا مدیران رسانه‌ها درباره آن‌ها سیاست روزمزدی اعمال نکنند.


انتظامی توضیح داد: با وجود شرایط خاصی که در کشور حاکم است، از مدیران رسانه‌ها خواسته‌ایم تا خبرنگاران خود را بیمه کنند و هزینه آن را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان یارانه بیمه دریافت کنند؛ این مطلب به معنای امر و نهی از ناحیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست، بلکه این وزارتخانه از عملیاتی شدن این مهم حمایت خواهد کرد.


معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: یکی از دلایل خانه‌به‌دوشی خبرنگاران نبود رابطه بیمه‌ای ثابت با مدیران مطبوعات است؛ رسانه‌های مکتوب و مجازی همچون خبرگزاری‌ها موظف به بیمه کردن خبرنگاران خود هستند، اگر مدیران خبرگزاری برای بیمه کردن اقدام نکردند، خبرنگار باید موضوع را پیگیری و از ابزار قانون استفاده کنند.


انتظامی در بخش دیگری از سخنانش درباره خانه‌های مطبوعات گفت: ورود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موضوع ثبت سوابق کاری، بیمه‌ای، تجربیات و سوءپیشینه به سبب گزارش‌هایی بوده که درباره عضو سازی برای خانه مطبوعات به ما رسیده بود.


معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همین زمینه اضافه کرد: با ثبت سابقه بیمه‌ای، سوءپیشینه، تجربیات و عضویت در خانه مطبوعات، اعضای این خانه می‌توانند از هرجایی در انتخابات الکترونیک خانه مطبوعات استان خود شرکت کنند. شورای مرکزی خانه مطبوعات ایران هم از منتخبین خانه‌های استانی تشکیل می‌شود و مهم‌ترین نقشی که در صیانت صنفی می‌توانیم داشته باشیم، از طریق خانه مطبوعات استان‌های سراسر کشور خواهد بود که این موضوع به حرفه‌ای و تخصصی شدن هم کمک می‌کند.


وی تاکید کرد: ضروری است خانه مطبوعات کمیته پیشکسوتان را تشکیل دهد و با به کارگیری آنان در جایگاه مشاور، زمینه منزلت بخشی آنها را فراهم سازد تا تبادل تجربیات محقق شود.


معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: باید همه خبرنگاران به میثاق اخلاق حرفه ای بپیوندند و ایده آل آن است که همه روزنامه نگاران میثاق نامه داشته باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر