صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۶

آیین‌نامه هسته‌های پژوهشی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت تصویب شد

آیین‌نامه هسته‌های پژوهشی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران برای رشد و هدایت دانشجویان در حوزه تخصصی و فراهم آوردن زمینه مشارکت دانشجویان جوان و خلاق در عرصه پژوهش و نیز برای گسترش فعالیت‌های گروهی، تصویب شد.
کد خبر : 184660

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، ایجاد زمینه مناسب برای رشد و تجلی استعدادهای علمی دانشجویان و گسترش فرهنگ پژوهش و تهیه بستر مناسب برای انجام تحقیقات گروهی سازمان یافته و هدفدار که به تخصص‌های مختلف نیاز دارد، ترویج فرهنگ‌سازی و تقویت پژوهش و فناوری و انجام پژوهش‌های برنامه‌محور برای افزایش توان و اعتلای جایگاه علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و دستیابی روز افزون به یافته‌های علمی نوین و ارتقای سهم دانشگاه در گسترش مرزهای دانش با استفاده از توان پژوهشی دانشجویان، حمایت از طرح‌های علمی پژوهشی و فناوری و اختراعات دانشجویان برای حل معضلات کشور و تجاری‌سازی، زمینه‌سازی شناسایی و رشد نخبگان دوره‌های تحصیلات تکمیلی، بسترسازی برای ایجاد موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان توسط دانشجویان و جذب اعتبارات پژوهشی خارج از دانشگاه و ایجاد ارتباط منطقی بین استادان و دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی و نهادها برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی، از جمله‌ اهداف تصویب آیین‌نامه هسته پژوهشی دانشجویی است.


بر‌اساس این آیین‌نامه، طرح پژوهشی باید از اولویت‌های پژوهشی و مورد نیاز کشور در زمینه توسعه مرزهای دانش و فناوری باشد که حداکثر انجام آن دو سال طول بکشد.


بنابراین پژوهشگران عضو هسته باید شرایط زیر را داشته باشند:


1-تعداد پژوهشگران حداقل سه نفر و حداکثر شش نفر از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران باشد.


2-پذیرش عضویت در هسته با درخواست دانشجو و تایید استاد راهنمای هسته انجام می‌شود.


3-دانشجویانی که در هسته فعالیت دارند، در صورت فارغ‌التحصیل شدن می‌توانند تا پایان طرح خود به همکاری خود با هسته ادامه دهند.


4-پژوهشگران پسا دکتری نیز می‌توانند عضو هسته باشند.


5-عضویت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در هسته با تایید استاد راهنمای آنها امکان‌پذیر است.


6-در صورت ضرورت، دانشجویان سایر دانشگاه‌ها می‌توانند به عنوان پژوهشگر وابسته به عضویت هسته درآیند. اعضای وابسته به میزان مشارکت در دستاوردهای معنوی طرح سهیم خواهند بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر